-
Nowy zakup
Witam, jakiś czas temu pisałem że jestem o krok od zakupu E 65....No i stało się mam Ją piękną!!!!!:-) To moja pierwsza 7dema i jestem zachwycony. Samochód naprawdę rewelacja no i te 21 cali "kółeczka"....Całość wygląda naprawdę rewelacyjnie. Teraz dobrze wiem skąd u Was koledzy ten zachwyt. Spróbuję wrzucić zdjęcia jak ogarnę jak to zrobić.
-
Witka.No ogarniaj szybko i pokazuj te 21' na wielorybie ;)
-
witaj:)) pewnie pierwsza i nie ostatnia 7-eczka;)
-
Szukam instrukcji którą gdzieś widziałem i będę próbował....
-
zapodaj net, na forum, wybierz rozmiar, skopiuj ostatni adres i wklej tu i po wszystkim
-
Jakub jak możesz to napisz jakoś jaśniej bo coś nie mogę sobie poradzić. Próbowałem nawet zrobić to poprzez stronę ImageShack i też nic...Ale mnie to wkurza...
-
-
Impex dzięki!!! Tylko jeden mały problem, będąc w Fotosiku powiększam zdjęcie klikam prawym klawiszem myszy i mam nie aktywne okno "pokaż obraz" i nie mogę skopiować linka z paska adresu bo go nie mam. Co robię żle.. Spróbuję jeszcze tak inaczej niż w instrukcji zobaczymy czy zadziała... No i zadziałało tylko trochę inaczej hehe. To wrzucę jeszcze ze dwa zdjęcia :-)
-
-
No i wszystko w temacie Star Spoke robią robotę ! Autko MEGA dobre ;) Szkoda ze tylko 3.0d