-
Problem z Airbag
Panowie jak w temacie. Przy rozbieraniu tapicerki i wygłuszenia z tyłu za pasażerem , rozpięliśmy poduszkę aby zdjąć wygłuszenie. Wiem że połowa z Was napisze mogliście nie rozpinać , tylko przykręcić ja z powrotem bo i tak nie przeszkadza :P ale stało się. Teraz świeci błąd poduszki , INPA wyświetla błąd tylnej prawej poduszki , próbowaliśmy ja kasować itd. Ale problem pozostał. Robi się tego jakąś adaptacje , kodowanie czy jak ? Może by ktoś mnie pokierował jak to usunac :/ pozdro
-
Powinno się wykasować bez problemu.Coś mi się wydaję że kostka się nie wpieła tak jak trzeba
-
po kilku kasowaniach czasem się nie chce już dac wykasowac i trzeba wymienić sterownik poduszek na nowy/inny
teoretycznie można próbować zmieniać w nim soft ale się nie poleca bo to system bezpieczenstwa i ciót głupio by było jakby zawiódł...
...wiem bo mnie to właśnie spotkało po podobnej operacji jak u ciebie
-
hmmm no to dziwne , przed odpieciem poduszki wszystko bylo ok , a teraz juz nie jest zobacze te wtyczke :) raczej tam nie mozna nic uszkodzic wszystko delikatnie zdejmujac ... jak sie dowiem napisze