-
Ile miejsca na radio?
Witam.
Powiedzcie mi ile jest miejsca tam gdzie jest fabryczne radio (w moim przypadku kasieciak)
chcialbym wsadzic z wysuwanym wyswietlaczem ale wydaje mi sie ze bedzie duzo wystawac? Już nie musi sie zamykać ta klapka na radio ale żeby za bardzo nie wystawalo.. da rade to ogarnąc?
-
Z wyświetlaczem raczej nic nie zdziałasz- będzie wystawało.
-
musiał byś poszukać na forum ktoś poruszał taki temat i tyle co pamiętam to wchodziło tylko nie mógł zamknąc klapki ale troche podpiłował te prowadniczki i zamykała się bez problemu
-
A wcale nie, wchodzi bez problemu ale trzeba się pogimastykować z kablami(kostki) trzeba je upchać, najlepiej je wepchnąć w lewy dolny róg tam jest najwięcej miejsca i wtedy radyjko pięknie się chowa i nawet się klapka zamknie. Jedyne co to troszkę będzie zaczepiać ale się zamyka i otwiera normalnie.
-
czyli smialo kupowac radio i upychac kabelki? ma ktos tak zrobione i by fotki zapodal?
-
Ja kiedyś miałem, do tego wyjątkowe radio bo aby zmienić płytę panel wychodził na 2x http://www.mh.cz/index.php?page=dxz928r.
Wizualnie słabo to wyglądało ale klapka się zamykała przy tak szerokim ale cofniętym panelu.
-
NIE MA OPCJI ze wejdzie ci radio z wysuwanym monitorem od tak pyk wyjmiesz kaseciaka i wlozysz drugie
bardzo cieżko jest upchac zwykle radio a co dopiero t akie z monitorem, przerabiałem temat i bardzo mocno wystaje, chyba ze zrobisz tak jak tu kolega na forum te mody to wtedy ci wejdzie
na pewno nie bedzie plug and play