jak w tytule może ktoś zetkną się z tym autem w jakim jest stanie i czy warto po nie podjechać ?
http://allegro.pl/bmw-745i-e65-stan-...457954725.html
Wersja do druku
jak w tytule może ktoś zetkną się z tym autem w jakim jest stanie i czy warto po nie podjechać ?
http://allegro.pl/bmw-745i-e65-stan-...457954725.html
Widzac taka "szachownice" odcieni srebrnego, zle lezace drzwi to juz po obejrzeniu zdjec bym sobie odpuscil...
Brik zapraszam do bydgszczy to się nie zawiedziesz ;)
@ BRIK
widzę że szukasz bardzo intensywnie e65 i TO DOBRZE ale szukasz bardzo tanich przykładów i TO NIE DOBRZE bo jak chłopaki mówią trafisz na minę
kup za te 28 czy 30 tys ładne zadbane e38 i pocieszysz się nim a kupując za 33 tys zł e65 będziesz siedział u mechanika,lakiernika,elektronika i się wkurw....
Co do auta z ogłoszenia - OCZKO W GŁOWIE chce zamienić na Z4, 8er, Porsche 911 - jak chce to zrobić w tych samych pieniądzach to tez mu gratuluje :D
Auto samo nie wygląda źle, ładny kolor - choć faktycznie widoczne odcienie,drewno w środku ok, razi brak wentylacji fikołków w przodzie, żółte autko na BC no i rocznik
obejrzeć jak jesteś napalony można bo chyba daleko jakoś nie masz ale wolał bym zadbane e38 w tej kwocie niż niepewne e65 którego serwis części i naprawy do tanich nie należa
A myślicie że za 60000 zł kupicie coś fajnego ja już mam dość oglądania igiełek wiec cena niema tu nic do rzeczy.
Ładna oglądać po sprawdzać i brać bo cena faktycznie okazyjna. Tylko potem nie płakać że a jednak coś mu dolega.
Zastanawia mnie jeden fakt dlaczego dostawałem propozycje kupna mojej w niższej cenie niż wystawiona była skoro na Allegro czy Oto Moto są takie rodzynki, w bardzo atrakcyjnych cenach co jest grane że nikt ich nie chce.
No bo w POlsce mamy zielona wyspę i stać nas na wszystko najtańsze:D
A tak poważnie po kupnie tych tańszych i naprawie tego wszystkiego co powinno być sprawne cena wzrasta to tych droższych. Ja jednak po kupnie wolał bym jeździć i cieszyć się samochodem a nie naprawiać go , a tym samym podnosić jego wartość :D
Jeśli starczy nam ta "dycha" i problemy się skończą :D