-
Radio Bussines Rds
Wczoraj znalazłem coś takiego na aukcji, wydaje się być idealnym rozwiązaniem na nasze problemy odnośnie kaseciaka i większej ilości muzyki. Teraz pytanie czy ktoś juz to cudo ma i jak z jakością dźwięku?
http://allegro.pl/dt-02-odtwarzacz-m...417167586.html
-
Kolego Ameryki nie odkryłeś. Jakość dźwięku fatalna. Taka kasetka z kabelkiem do podpięcia mp3 kosztuje na allegro ok 2,5zł. Lepiej już kupić transmiter fm niż taki adapter i wkładać go do kaseciaka.
-
mam i transmiter fm i zwykłą kasetę z kablem i kaseta gra o wiele lepiej niż transmiter więc dlatego pytam
-
Jareczek256, daj swoje radio specowi jakiemuś i niech Ci dorobi wejście aux- wtedy masz dźwięk czysty -taki jak powinien być. Może dorobić długi kabel aby było to w schowku itp albo jak Ci nie przeszkadza to zrobi gniazdko w panelu radia. Koszt różny od 30-50 zł. Transmitery i inne badziewia to już ostateczność a dźwięk TRAGEDIA.
-
Jakub dzięki, już czytałem post o aux i filmik z montażu takiego wejścia jednak mnie trafia to ciągłe podłączanie telefonu stąd właśnie zainteresowanie tą kasetką na kartę SD
-
To kup radio z rovera albo bmw chodzi mi o model business cd koszt około 400zł. Pasuje do e38 IDEALNIE nie wiem czemu nie wypuszczali takiego zestawienia z fabryki !! Radio współpracuje z wyświetlaczem mid na zegarach oraz obd na konsoli. Ma sterowanie z kiery , sterowanie zmieniarką itd. Z konsolą pasuje idealnie.