-
Demontaż navi 4:3
Mam Navi 4:3 bez zmieniarki. Pomijam już fakt, że radio działa jak chce (czyli głównie nie działa), bo znalazłem na forum kilka postów po¶więconych podobnemu problemowi i mam się na czym oprzeć. Interesuje mnie jednak dużo bardziej banalna kwestia - jak tego grata wymontować z konsoli??? Na dolnej ¶ciance ramki jest wprawdzie wkręt z krzyżakow± główk±, ale samo jego wykręcenie nic nie daje. Pomóżcie. Być może jest to gdzie¶ na forum ale od dwóch dni tego szukam bezskutecznie. Dzi¶ pewnie dojdzie mi zamówiona zmieniarka USB, a nawet nie mam jak jej podpi±ć.
-
Do podł±czenia zmieniarki usb nie potrzebujesz demontować monitora z tunelu ¶rodkowego.
Tuner radiowy jest po lewej stronie w bagażniku(głęboko przy błotniku, wiec trzeba wszystko wyci±gn±ć).
A, żeby zdj±ć monitor, trzeba zdj±ć drewno obok niego(to nad schowkiem jest przykręcone, nie na wcisk). 2 ¶rubki s± u góry ramki drewnianej, jedna lub też dwie od dołu. Wtedy schodzi drewienko z monitora, następnie masz 3 ¶rubki na których przykręcony jest sam monitor
-
-
Wielkie dzięki. Zmieniarka działa jak należy a i radio po oczyszczeniu styków zaczęło grać normalnie. Swoj± drog±, wymontowanie tego cholernego modułu radiowego to niezły Sajgon :mad: