-
przyszly posiadacz e65
Witam serdecznie, juz prawie mialem na wlasnosc to zacne auto ale .....
na codzien turlam sie a6c5 1,9 tdi....... :o
wracajac do 7,komfort, moc, cisza i spokoj po prostu bajka, mialem przyjemnosc poruszania sie e65 4,4 przez 3 tygodnie, przejechalem 800 km, juz mialem ja kupic ale okazala sie zajechanym egzemplarzem, choc golym okiem bajka i od miesiaca sni mi sie nocami taka wlasnie fura......
-
Witaj i zycze powodzenia w szukaniu :) A może zaiteresuj Cie mój egzemplarz? 3.0d ? Pozdrawiam
-
W I T A M :cool:
no to szybkiego zakupu 7er życzę
-
Siemka! Ja na wiosne kupuje E65/E66 Czekam ,może ADASIO swoją bedzie sprzedawał. Narazie e90 musze sie zadowolic a przyznam szczerze ,że po przesiadce z E38 to tak jak bym gokardem jezdził HeHe :)
-
siemanko :]
nic tylko owocnych poszukiwań, bo jak sam zauważyłeś warto :cool:
-
ale ADASIO sprzedaje powoli swoją :) - uśmiechnij sie do neigo - bardzo rozsądna cena, gdyby nie to że mnie budżet ogranicza pojechałbym pół Polski w ciemno do niego po 7. myślałem ze za 30 - 35 plus pakiet naprawczy da się kupić takie cacko, ale teraz dzięki obserwcji tego forum i rozmowach ze znajomymi wiem ze 40 - 45 musze wydać ... :( zbieram i szukam wkońcu JĄ ZNADJE. co do diselka nie stać mnie będzie na kulanie - robie codziennie około 100km, tą którą jezdziłem wychodzilo 13l na 100 gazu i tego będę sie trzymał, wole taniej pojezdzic a zaoszczedzone pieniadze w naprawy włożyć tak żeby lala nie była zachlewiona - ma być tip top !!!
-
3.0d pali w trasie 7l, wiec wychodzi na to samo :) ale szanuje wybor :) pozdrawiam
-
Zawsze musi być TIP-TOP. Jak nie jest to u mnie na placu takiego auta nie ma. Poniżej jest link od kolegi który kupił moją e38. Wiesz jak miło sie takie coś czyta. Utrzymujemy kontakt. Dalej jest mega.
http://7er.pl/showthread.php/26800-Witam-wszystkich!!
-
to mnie Smoku zagiąłeś, byłem święcie przekonany że w gnoju 10 weźmie lekko na trasie jadąc tak jak to mam w zwyczaju, mam porównanie do eklasy 2,7 cdi szefa i tam - tylko trzeba butowac zeby mesio jechał 8 litrów bierze a jazda na kolana nie powala...
dokładnie Miro tak jak mówisz, przyjemnie się czyta posty chłopaka który furę odkupił, ja swoją zostawie ojcu jest dofinansowana, stara ale jara w pełni sprawna technicznie, lać i jechać. a te e65 którym jezdziłem straszna miną było i to od znajomego.... ech
-
10,5 l to 3.0 bierze przy ustawionym 200 na tempomcie :) mam średnia 9,8 przez ponad 5 tys km gdzie ponad 90% to miasto :) na trasie palila mi po Polsce 7l-jazda do 120. W miescie 11,5 przy eko jeździe. pozdrawiam