-
Kostka Stacyjki!!!
Mam problem, mam zmienioną stacyjkę na inną zamiast od 4.0 to od 3.0.. Problem jest taki że po wyjęciu kluczyka nie gaśnie przebieg na zegarach, nawigacja, i podświetlanie włącznika świateł. Jeżeli wypinam kostkę stacyjki to wszystko powinno zgasnąć ? ? ? U mnie po wypięciu kostki nie ma żadnej różnicy. Proszę o pomoc bo nie wiem czy zamawiać a jak tak to jutro rano gość z allegro mi wyślę taką jaką powinienem mieć czyli od 4.0
-
Coś mi się wydaje,że to nie wina kostki...nie sądzę,że jest różnica w kostkach od 3.0 i 4.0...problem raczej leży gdzie indziej...
-
Jeśli wypinasz kość i dalej świeci to myślę że kłopot jest gdzieś głębiej
-
Odkryłem coś nowego! ;p A mianowicie. Mam skrzynie automatyczną. I gdy w pozycji D zgaszę auto to mogę wyjąć kluczyk, a w moim drugim aucie, (passat w automacie) Jeżeli zgaszę go na D to nie mogę wyjąć kluczyka. Czy tak powinno być? Czy po prostu mam włożoną kostkę od manualnej skrzyni ???
-
siema prawidłowo kluczyk w pozycji D nie powinien dać się wyjąć........
-
Mam zły dzień i wkurzają mnie dwulicowi ludzie, cytuję twój wpis z innego forum "Mam nadzieję że mi pomożecie nie to co na innym forum gdzie jedyne co było w moim temacie to spam innych użytkowników... Aż po prostu żal mi tych baranów którzy sobie nabijają posty. "
I dalej oczekujesz pomocy od tych baranów?
-
A no takie czasy, na tamtym forum uzyskałem pomoc, a na tym jak napisałem wcześniej temat o moich problemach z autem to jeden wielki spam.