-
1 załącznik(ów)
I się stało:-)
I kto powiedział,że zmiana samochodu,a tym bardziej na inną markę będzie prosta.Choć z początku było oczywiste,Audi do klienta,kupuję E65 730D. A tu proszę plany wzięły w łeb:-)Nie będę zganiał na kolegów z forum,bo każdy z nas podejmuje swoje decyzje,ale ktoś mi podszepnął to i owo i się stało:-)
Już bardzo dawno nie siedziałem przy żadnym silniku,a już tym bardziej przy takim.Zatem proszę posiadaczy lub kogoś z kolegów,kto miał z tym silnikiem doczynienia o wyjaśnienie,czy ten wężyk zaznaczony na zdjęciu czerwoną strzałką ma tak normalnie,czy to właściciel go tak zaślepił?
W poszukiwaniu jakiego samochodu jestem już chyba nie muszę mówić,zdjęcie wszystko wyjaśnia:-)
Załącznik 5981
-
Ten wężyk ma iść do obudowy termostatu lub pompy wody(dokładnie nie pamiętam, chociaż widzę to często) w przedlifcie, a że masz na zdjęciu silnik poliftowy, to pozostało go zaślepić :)
Trochę to drut jednak.
-
Dzięki za wyjaśnienie,duża różnica jest w silniku sprzed i po lifcie?Nie taki drut można odpicować:-)Widziałem w ogłoszeniu budę,a nie było silnika i poprosiłem gościa o podesłanie foto.Szukam czegoś z 91. bo czytałem na forach,że ten rocznik jest w E32 najlepszy.Z uwagi na fakt,iż będzie to moje pierwsze BMW,na co zwracać szczególnie uwagę podczas zakupu?Jeśli to dla Ciebie nie problem,mogę podlecieć do Łodzi,byś opisał mi na swoim przykładzie co i jak.Jestem wzrokowcem i taka forma dociera do mnie najlepiej:-)
Pozdrawiam.
Andrzej.