-
naprawa zegarów-szukam
Witam
Panowie może możecie polecić mi kogoś kto jest w stanie naprawić zegary poprzez wymianę tej listwy?? próbowałem podkładac tasmy ale nic to nie dało
przy okazji wskazówki nie chodza mi płynnie tylko przeskakują (od prędkosciomierza) a ta od ilosci paliwa i temperatury troche krzywo pokazują
zalezy mi zeby podrzucic same zegary zeby na miejscu to zostało zrobione, tam nie wiem 3-4h
jestem z lodzkiego ale ew. gdzies podjade
-
Nie sądzę żeby ktoś Ci to zrobił od ręki. Co nagle to po diable i żaden dobry elektronik nie będzie się spieszył żeby przypadkiem jeszcze bardziej nie spierdzielić :) Ja wypalone piksele będę naprawiał u znajomego w Bełchatowie, jak się uda to dam do niego namiary.
-
Napisz do użytkownika seban123. Robiłem u niego pixele do E39 ojca i jesteśmy zadowoleni z efektu :)
-
seban ma narazie zapchaną skrzynkę więc nie bardzo :D no mi by pasowało w sumie zawieźć, chyba że w ciągu 5 dni da rade to zrobić wysyłkowo bo czekam na nową łapę silnika i tak
mam film
https://www.dropbox.com/s/tw05aeq24q...2013.21.18.mp4
-
Skrzynka jest już ok.
Jak wyślesz zegar to naprawie i pixele i wskazówki. Najpóźniej na piątek będzie z powrotem.