-
730i 1994r Milanówek
Auto na zdjęciach wydaje się fajne. Jedyne co mnie martwi to wąski "ryj" w samochodzie z końcówki produkcji :o
Z tego co się orientuje to od 1992 samochody te powinny mieć szerokie nerki i silniki V8 lub V12. Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić :)
Nie interesuje mnie 3 litrowe R6 w połączeniu z automatem, które obawiam się siedzi w tym aucie :o
http://tablica.pl/oferta/bmw-e32-730...tml#b07b0dd8df
I takie małe pytanko. Zwracacie uwagę na zaślepkę poduszki pasażera? Tzn na to czy widać, że była podważana lub jest taka ... "wymiętolona".
-
wypas przyzwoity,wygląda nie źle na fotkach,co do silnika to co miało by wskazywać na to że to nie R6 ;)!! albo foto silnika albo vin dostać i wszystko jasne
-
No wąska nerka :D O vin się będę starał :) Pewnie też i zadzwonię, ale chce pierw się upewnić jak to było po tym 94 :)
-
m30b30 szło do końca produkcji,obstawiam że ten silnik jest w tej budzie
-
W V8 delikatnie w innym miejscu (później) zaczyna się czerwone pole na obrotomierzu.
-
e32 z m30 do końca produkcji było na wąskiej nerce,chyba,że auto po dzwonie....,a pod maską v8.
-
Czyli niestety tak jak podejrzewałem :confused: Skoro m30b30 było produkowane do końca to m30b35 też ? :p
-
m30b35 chyba do 92r i został zastąpiony m60b30*lecz mogę się mylić)
-
Okej dzięki chłopaki za wyjaśnienie tematu ;)
-
Jest to m30b30 z nieścisłości w opisie brak jest obszycia boczków w skórze jak i tunelu i schowków oczywiście. Listwy drzwiowe zewnętrzne dziwnie matowe się wydają. Nie wdzę na zdjęciu aby coś z klapą airbagu nie chalo było - po czym wnosisz ???