Witam, na allegro znalazłem folię do przyciemniana tylnych lamp czy tą folię można też użyć na przednie kierunki w przed lifcie? Chodzi mi o folię dymioną sądzicie, że będzie się to jakoś fajnie prezentowało?
Wersja do druku
Witam, na allegro znalazłem folię do przyciemniana tylnych lamp czy tą folię można też użyć na przednie kierunki w przed lifcie? Chodzi mi o folię dymioną sądzicie, że będzie się to jakoś fajnie prezentowało?
W poprzednim E38 przykleiłem taką folię na kawałek kierunkowskazu i wyglądało całkiem przyjemnie :)
http://i1246.photobucket.com/albums/...e/100_8674.jpg
bardzo fajnie to wyglada, tylko ze ja mam przed lifta i do tego pomaranczowe kierunki, wiec jakbym zakleil cala to niezbyt by to sie prezentowalo;) tyl mam biale kierunki i chcialbym wlasnie skomponowac na dymione, ale na taki odcien, aby bylo widac, kiedy wlaczam stop,kierunek itd;) proponujesz na przod odcien jasniejszy od tylu? zeby wyrownac jakos koloryt?
Oklejanie całej lamy nie wygląda za ciekawie. Z daleka ok, ale z bliska średnio.
Osobiście gdybym chciał przyciemniać cały np. kierunkowskaz to kupiłbym fabrycznie dymionie.
a jak będzie się prezentowało, gdy popsikam takim lakierem koloryzyjącym?