-
730d FL
Jak się Wam widzi takie auto?
http://otomoto.pl/bmw-730-730d-231ps-navi-xenon-ful-lift-C29074497.html
Wiem,wiem 3.0d to nie do e65 ale mi to nie przeszkadza (więc ta kwestie zostawmy w spokoju ;) ). Jedyny WIELKI minus (który może zdyskwalifikować to auto) to brak podgrzewanych siedzeń :suicide: Wentylacja może być ale nie musi podobnie jak masaż no ale żeby nie było grzanego tyłka no to jest koniec....
Mimo to podoba mi się. W nd oglądałem A8 D3 i powiem szczerze że troszkę się wyleczyłem :p
-
Środek miażdży cycki :D
Ja osobiście bym nie kupił auta z Włoch, makarony średnio dbają o auta, obcierki parkingowe to u nich chleb powszedni i nikt sobie z tego nic nie robi, więc nie zdziwiłbym się jak by miała za sobą jakieś przygody.
-
hehehe czyżbyś szukał dla siebie?
PLUSY ;
- kolor
- ładny środek kolorystycznie
- drewno w połysku
- 4 pokrętła od klimy
- rocznik 2005 - ale czy fecelift to aż taki plus? jak dla kogo
- webasto
- tv
MINUSY ;
- diesel - dla mnie w takim aucie nie ma większego sensu taki motor(ale to moje zdanie)
- bida na siedzeniach przód a i tył bez szału ( i to wg mnie bardzo DUŻY minus tego auta)
- brak grzanej kierownicy
- auto z Italii - więc porządne sprawdzenie bo poobijane może być wszędzie nawet na dachu :)
OCENA KOŃCOWA ;
Ładne autko - ale dla mnie bez wypasu z przodu ( siedzenia bez wentylacji i grzania) to porażka w tej klasie auta - masażu celowo nie wspominam bo mnie nie bawi ta opcja, poza tym diesel no nie przemawia do mnie taki rodzaj paliwa i tyle - moja preferencja to PB i nie przekonują mnie argumenty inne więc dla mnie minus
poza tym autko ładnie wygląda i się ładnie prezentuje
ale z uwagi na powyższe (dla mnie) minusy bym go odpuścił jak szukał bym dla siebie
w skali od 1 do 10 daje jej 5 za estetykę i wygląd nic poza tym
PS dołożyć możesz siedzenia z grzaniem i wentylacja ale to kolejne koszta i zabawa - ale można na upartego
-
Podgrzewanie siedzień i inne rzeczy zawsze możesz samo dołożyć. Mimo, że z Włoch to nie wydaje się jakieś zaniedbane. Jeśli pasuje Ci silnik to czemu się nim nie zainteresować.
-
Ja mam auto z wloch i poprostu wypas jest identycznie taki sam . Wszystko jest tylko ze fikolki bieda wieja . Ogolnie grzania tez mi troszke brak ale tragedi nie ma . A diesel jak najbardziej sam bym tez teraz bral diesla . Jak sie troche kilometro robi to jednak koszta benzyny bola troche . Sam zastanawiam sie nad dieslem teraz ...
-
Dzuda kiedyś pisałeś że już masz dość jasnych wnętrz po e60 a tu nadal dążysz do takiego koloru ;)...Autko BARDZO ładne, cena też ok ale pewnie do opłat. Obcierki są wszędzie możliwe. Ja mam jedne drzwi dość mocno zbombardowane drzwiami innych kierowców!! To że w Italii jest masakra to już inna bajka ;). Brak grzania w aucie z tych stron chyba nikogo nie dziwi ;)??. Co do diesla - kiedyś odrzucałem taką myśl ale z biegiem czasu myślę sobie -czemu nie. Nie chodzi o spalanie bo to akurat mi nie przeszkadza ale wielu mechaników bardziej ogarnia ten silnik niż nasze benzyniaki ;) Kulturka 3.0 d jest też super bo jeździłem i wiem .
-
No no...ja tam tylko poruszę kwestię wnętrza, bo ono jest akurat miodzio i do tego moje ulubione...:D
Co do reszty niech się inni "produkują" bo ja się na wielorybach jeszcze nie znam za wiele...:p
Btw...Jak Ty Łukasz dla siebie szukasz takiej furki, to jestem w szoku...:icon_biggrin:
-
Wiadome że wolałbym 745 ale obecne egzemplarze które są dostępne na allegro kompletnie nie spełniają moich oczekiwań. Jak auto nie zbyt prezentuje się na zdjęciach to co będzie na zywo? Ten diesel wygląda fajnie.
Najbardziej mi brakuje tych podgrzewanych siedzeń czego nie mogę przeżyć,reszta brakującego wyposażenia jest do przełknięcia. W esce mam teraz parę bajerów którch wiele E65 nie ma i jedynie czego nie może zabraknąć w kolejnym aucie to soft-close'ów.Z reszty funkcji tak na prawdę nie korzystam. Co do samego silnika to znam go już dosyć dobrze z racji ze miałem ten silnik w obu e60.
Kolor wnętrza jednak mi się podoba jasny. Teraz w esce czuję się przytłoczony tym czarnym kolorem:p Jeszcze się rozglądnę ale chyba będzie to E65 bo A8 przestało mi się podobać a E60 np odpada z racji też iż miałem 2sztuki.
Fajnym rozwiązaniem było by 735d (ten bi-turbo) z E60.
-
Hehe...zrobisz swapa, to będziesz miał 735d...:p
A tak mi wpadło przypadkiem w ręce...taki kolorek Ci się nie widzi...?
Siedziałem w takiej konfiguracji F01 i naprawdę mimo, że jest czarno, to ta cegiełka robi robotę...;)!!
http://www.motofakty.pl/samochody/zd...cja/8/#galeria
-
No piękne zestawienie.
Mam pytanie do posiadaczy E65/E66
Do czego są dwa pierwsze przyciski patrząc na fotkę z prawej strony http://www.motofakty.pl/samochody/zd...ja/11/#galeria