-
Test BMW E65
Witam. Szukam i niegdzie nie mogę znaleźć może Wy klubowicze mi pomożecie. Szukam w formie video jakiegoś testu bmw E64 najlepiej 3,0 d ale moze być tez z innym silnikiem, najlepiej po lifcie bo wlaśnie takiego auto będe niedługo szukał do zakupu. Z góry dzięki za pomoc.
-
-
Zapomnialem dodać że chodzi mi w języku polskim lub z napisami. Na youtube nie ma nic ciekawego bynajmniej ja nie znalazłem
-
Kolego te auta maja juz ponad 10 lat wczystkie mozliwe testy opinie sa w internecie . Rozumiem jak bys chcial kupic jakis tegoroczny model i ilosc informacji na jego temat byla by znikoma . Ale tu mowa o starym aucie , najlepszy test jaki mozesz przeczytac to to forum od pierwszej strony . A jak chcesz przetestowac jak sie jezdzi , odz do handlownika i wez auto na jazde probna .
-
Tak dla przykładu
http://autokult.pl/2011/04/20/bmw-se...z-drugiej-reki
A podobnych artykułów jest masa w internecie ;)
-
zdzichu290186 dzięki.
Wiem że jest full artykułów na temat E65 ale chodziło mi dokładniej coś takiego jak testują auta w jakiś programach motoryzacyjnych typu Top Gear. Takiego testu szukam
-
Naprawdę myślisz, że w Top Gear testowaliby 730D oO? Tam testowali 760Li.
-
No jasne że by nie testowali 730d ale chodziło mi o taki test właśnie tego auta. Napisałem wyżej że nie musi być z silnikiem 3,0d.
-
Ale w czym masz kłopot? - usiądź i szukaj na internecie, no chłopie, w końcu Ty wiesz co cie interesuje i jakich info o autach szukasz :D
Jak masz konkretne pytania poczytaj forum i będziesz mądrzejszy o wiele od tych co te testy przeprowadzają,
bo oni robią miliony takich testów rożnych aut a to forum dotyczy stricte modelu 7 i poszczególnych typoszergów