-
Witam kolegow
Witam, jestem Maks i pragne dolaczyc do forum milosnikow siódemek. W swojej karierze mialem tylko dwie beemki, jednak bylem z nich bardzo zadowolony. Były to e46 318i z 2001r i e38 728i kolor Navaraviolett z bodajze 96 roku. Aktualnie jezdze Mercedesem w210 jednak autko stoi juz na aukcji i czeka na kupca gdyz planuje zamienic go na autko marzen z dziecinstwa - e32. Pozdrawiam wszystkich fanow marki i zycze szerokiej drogi!
-
Witaj W210 fajny bo sam miałem ale zadbane E32 bije go na głowę ;)
-
Bije go bez wątpienia. Jedyne czego by mi moglo byc zal to spalania, jednak kto patrzy na ekonomie kupujac e32 :)
-
witam, szybkiego znalezienia odpowiedniego egzemplarza :D
-
O i witam również Ciebie vramzes, jestem fanem Twojego BMW, a znalazlem ja kiedys na zdjeciach fanpege na fecebooku. Pozdrawiam
-
No istotnie W210 w dieselku obojętnie jakim był dynamiczny i oszczędny ale czasy się zmieniły ropa zdrożała i już finansowo nie wychodzi rewelacja w spalaniu diesla, Życzę udanych łowów :)
-
Witam i ja...:D
Powodzenia...:smile:
-
ManiacDrigting, posiadam w210 w dieslu oczywiscie, jednak jest to 2,5l bez sprezarki, wiec o dobrych osiagach nie mam tutaj mowy ;) Przy 4 osobach na pokladzie + bagaże na weekend podczas jazdy pod strome wzniesienie za zawalidroga, ktory wczesniej spowolni moj bolid trzeba czesem i do dwojki redukowac ;)