-
Stłuczka
No i stało się :cool:. Zupełnie przypadkowo koleś wyjeżdzając z parkingu przerysował mi hakiem cały bok w aucie . I teraz pytanie : poniewaz wgniecenie idzie od blotnika tylnego przez prawe tylne i przednie drzwi, do blotnika przedniego - 4 elementy więc? PZU bedzie wyplacac. Ile zazwyczaj to trwa i ile moge sie spodziewac odszkodowania ?Czy beda mi liczyli za cale drzwi tj z dociaganiem zamka i innymi takimi bajerami czy tylko za blacharke?
-
Gdybyś nie był bezczelnym ignorantem to bym Ci dokładnie nawet napisała :p Bezi porządki rób wiosenne.
-
-
szybko przeczucie zaistniało w realu ......
-
-
Akurat moj kolega wyjezdzal swoim passatem wtedy jak ja jechalem , no i stalo sie jak sie stalo. Jego auto na szczescie cale .
-
Moim zdaniem żałosne zachowanie... ale cóż....
-
-
Człowieku albo jesteś pełnym debilem albo tylko ćwierć inteligentem, bo cwaniaczkiem to z pewnością od urodzenia. Ciężko mi określić, ale dzięki takim jak Ty, ten kraj nigdy nie będzie normalny.
-
http://7er.pl/showthread.php/30612-S...964#post372964
szczerze, to mod lub Admin powinien Ci wywalić blokade dozywotnią i tyle, bo to ani śmieszne ani ciekawe ani nawet żałosne to jest DNO