witajcie jak w temacie mam bmw e38 2,5 tds przed lifta kturego nie moge sprzedac wiec postanowilem zainwestowac pare groszy pytam was co kupic jak przerobic zeby byl polift i kto ma jakies czesci prosze o porade
Wersja do druku
witajcie jak w temacie mam bmw e38 2,5 tds przed lifta kturego nie moge sprzedac wiec postanowilem zainwestowac pare groszy pytam was co kupic jak przerobic zeby byl polift i kto ma jakies czesci prosze o porade
inwestowanie w e38 z tds aby go lepiej sprzedac to kasa wywalona w błoto. za drogo wychodzi
wiesz samochod kupic latwo a sprzedac trudniej jeszcze ludzie boja sie kupywac tdsa moj wymaga wkladu ma do wymiany maske i pomalowac dach a reszte zpolerowac wystawilem go za 8500 na allegro
będzie ciężko. Ale jak i tak musisz zrobić przód to czemu nie lift!
Co racja to racja. Jak ma zostać to dla siebie zrobiłbym polifta.
Najtańsza opcja to pospawanie/wyszpachlowanie zakrętów przy przednich kierunkowskazach zamiast kupowania błotników, a wizualny efekt końcowy niczym się nie różni.
Dokupić musisz poliftowe reflektory z kierunkowskazami i listewki pod lampy. Przy okazji dobrze byłoby wsadzić poliftowy grill i boczne progi plastikowe. A na koniec tylne lampy i jest cycu¶.
Nie wiem jak jest w zwykłych lampach ale w ksenonie trzeba poprzekładać piny bo w lampach poliftowych jest osobna wtyczka do poziomowania reflektorów a w przedliftowych jest ona razem z wtyczk± główn±. Malo osób o tym wspomina ale jaki¶ czas temu sam przerabiałem przód na polifta i już teraz wiem co i jak.