Witam, krótkie pytanie:D Drązek środkowy + końcówki Teknorot maxgear warto?
Pytanie dla osób które miały styczność z tymi częściami tych firm.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Wersja do druku
Witam, krótkie pytanie:D Drązek środkowy + końcówki Teknorot maxgear warto?
Pytanie dla osób które miały styczność z tymi częściami tych firm.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Teknorot super sprawa. Duzo ludzi poleca ale MaxGear to nie Teknorot.
Zamow sobie tu i masz pewnosc ze to ori teknorot bo ja tam zamowilem i jest po taniosci.
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=3012356341
no i jak Ci sie na tym jeździ? gdzieś w google widziałe ze gościu ma najechane juz 20 tysiec?
kiedys załozyłem komplet wszystkich wachaczy max geara (towar brendowy AP) + drozek srodkowy z koncowkami, po 3 miesiacach wszystkie czesci miały luz! nawet koncowek nie moglem odkrecic od drazka, w passacie daje rade, w e38 na 100% nie. Wiem bo handluje tez max gearem
maxgear to jest najtansze chinskie gówno jakie tylko moze byc, firma chyba turecka czy jakas, lambda w e36 NOWA po podlaczeniu juz nie działała (2x i u kumpla to samo), pompa paliwa spaliła sie po 3 dniach (a 3/4 zbiornika)
wielu ludzi na forumie uzywa Teknorot wiec i ja sie skusilem.
myslalem o MaxGear ale to szajse jest.
Zamow oryginal Teknkrot i bedziesz zadowolony.
Tak zrobie, mam gwarancje wiec bede wymieniac. To chyba istotne ale nadmienie iz moim e38 jezdze ostroznie, tzn nie gonie po dziurach i przejazdach kolejowych:-) aaa..... mam kolo 16 seryjne, nie zadne 18 czy 19cali:-) wiec chybaa to duza roznica w obciazeniu samochodu.
No i jak tam, kiedy wymiana? :)
max geara są dobre tylko tarcze, klocki, spręzyny i tuleje gumowe, elektronika, żarówki, i wszystkie czesci zawieszenia tam gdzie jest ruchomy sworzeń to szajs..... bo i takim go robią jak kosztuje 1/3 markowej czesci, jaka kasa taki towar, proste
Już wymienione na tekknorot:) stan licznika spisany:) tera eksploatujemy:)