-
[E38] Szybkie sugestie
Witam,
Wiem, że ze zdjęć ciężko coś wyczytać ale każda sugestia mile widziana. Mam zarezerwowaną tą "sztukę" dzisiaj do 16.00. Z tego co ja zauważyłem (dowiedziałem się): pęknięta przednia szyba, wylane wkłady lusterek, malowane tylne lewe drzwi przynajmniej tak mi się wydaję patrząc na zdjęcia. Co mnie zastanawia dobre wyposażenie, a fotele nie w prądzie, kiera nie za bardzo sfatygowana jak na ten przelot? Każda dodatkowa wypowiedź mile widziana o 15 jadę obejrzeć. Link do aukcji: http://otomoto.pl/bmw-730-indyvidual...C28906147.html
-
Ładny kolor, ładna felga, fajne wnętrze... ale żeby auto z 2001r. miało 190k przebiegu to musiało być naprawdę mało jeżdżone. Ja w sumie bym się nie miał doczepić do niczego poza wkładami lusterek, no może jeszcze wydaje mi się że żarniki swoje przeszły i zaczynają zmieniać barwę na zieloną :P
-
chyba były zmieniane listwy na drzwiach i zderzakach jest chrom a wokół okien czarne,nie sądzę żeby tak wyszło z fabryki.
-
Wydaje mi się, że była taka konfiguracja. Czekam na dalsze opinie :) Niedługo się będę zbierał.
-
sprawdź dokładnie przebieg, może jakieś błędy pozostały przy których będzie zanotowany przebieg, bo coś mi się to wnętrze kojarzy, że taka sztuka już była parę lat temu na sprzedaż ale miał coś ok 240tyś km
-
Jeżeli to faktycznie individual, to może i ktoś sobie zażyczył, aby wokół okien był shadow, a doły i na tylnej klapie chrom. Ogólnie ze zdjęc wygląda bardzo ładnie :)
-
te siedzenia wcale na taki super stan nie wyglądają wg mnie tylko zdjęcia zmyślnie zrobione nie pokazuja tych elementów co najczesciej sie wycierają :))
ogólnie jak nażywca nie obejrzysz to co Ci mamy powiedzieć tragicznie nie wygląda ale to tylko zdjęcia
-
Tak jak No_Name mówi, mi się podoba takie połączenie i gdybym mógł stworzyć własną konfigurację e38 to właśnie tak bym zrobił - wszędzie chrom tylko nie wokół okien.
-
Oglądałem... Przebieg raczej autentyczny. Jednak sporo do zrobienia, a dużo rzeczy zrobionych metodą domową. Jakby ktoś był zainteresowany większą ilością informacji to proszę pytać.
-
No cóż, gdyby nie było nic do zrobienia to pewnie dalej by nią jeździł :) niestety, w Polsce najczęściej sprzedaje się auta które zaczynają się psuć i wymagają uwagi.
Niemniej takie auto wizualnie w dobrym stanie z takim przebiegiem stanowi dobrą bazę na inwestycję. Tylko wiadomo, 24k za samochód, 6k na naprawy i jest 30k, a szóstka i tak może nie wystarczyć.