-
Powitanie
Witam, chciałem się przywitać i zaprezentować swoje cudeńko lecz niestety nie mogę wkleić zdjęć mojej Beti, zatem pozostaje mi tylko powitać wszystkich forumowiczów, dodam tylko że jestem totalnym świeżakiem i posiadam E38 od niedawna. Czeka mnie sporo pracy przy aucie i liczę na rady doświadczonych forumowiczów i jednocześnie odrobinę wyrozumiałości ze względu na mój brak doświadczenia w temacie.
-
Witamy. W granicach możliwości pomożemy ;) Co do wstawiania fotek możez to zrobić poprzez np. Zapodaj.net
-
-
Udało się ;). Autko ciekawe choć kilka rzeczy bym zmienił..Cleary z przodu out... Progi poszły by w kolor albo nowy CZARNY lakier bo te na aucie psują cały efekt..Felgi -rzecz gustu ja postawił bym ja na 18' ori bmw. Nie są to kosmiczne sumy a auto odmłodniało by i ogolnie nabrało smaku.
-
JW felgi , kierunki , progi no i ta czerwień ale to twoje auto i tobie ma się podobać.
-
Zgadzam się z Wami, nie jestem fanem tuningu, felgi idą pod młotek i chcę wstawić 17' bmw na wyższym profilu, co do reszty to musi poczekać bo auto wymaga kilku napraw..
-
-
witam gratki z zakupu ale kilka zeczy do wymiany na moj gust ale to na moj gust czerwien bo to mozna do 3-i zapodac i te fele troche sie gryza z ta marka a tak ogulnie ladna jak na foto:cheer2:
-
W I T A M :cool:
felgi bym przezył,
progi sciepiał też
nawet te cleary co Jakub mówi precz
jednak ta czerwień siedzeń mnie powala
wygląda jak by ktoś pędzlem starał sie trafić w komara
nie pasuje to do niczego więc się nie wachaj i zmien to kolego
autko do uratowania
powodzenia :)
-
Witam serdecznie na Forum...czarna tapicera na allegro to nie majątek...taka mała dygresja :D