-
czujnik ABS
Witam
padl mi czujnik abs, standard kontrola trakcji abs i reczny sie pala, znalalem na necie sklep z czujnikiem ATE (takie chyba w oryginale byly montowane) za nieduza kase w porownaniu do innych sklepów. Jak ktos tez szuka i chce taki kupic to wstawiam linka :
http://autolech.net/Start.asp?WCU=~T...c1NjM3MypCTVc=
-
jesteś pewny że ten czujnik Ci padł?
-
Padł mi kiedyś czujnik,i owszem paliło sie ASC i ABS,ale żeby kontrolka hamulca ręcznego???
-
ręczny pewnie od czujnika przy pedale się świeci ;)
-
Reczny pali sie na pomaranczowo a nie na czerwono, POprzednio jak to mialem usunalem blad prawego rpzedniego czujnika abs i wszystko zniknelo, Teraz sie bledu nieda juz usunac, tzn. usowa sie ale zaraz sie odrazu pojawia. Temat ten byl na forum klepany wiele razy wiec jestem na 99% pewny ze to to. Szukalem czyjnika po sklepach w toruniu i bydgoszczy niestety dostać ATE graniczy z cudem, dlatego chyba kupie uszywke z rozbiorki, niedaleko jest taka firma co rozbiera bmw i maja chyba wszystkie mozliwe czesci :)
-
troche zareklamuje bezinteresownie, ale czy nie lepiej w Silesii kupić? masz przecież ich na forum i ceny też dobre mają, a z używkami to różnie bywa.
-
A wlasnie zpaomnialem o tym :)
-
Niestety Silesia parts niema dostepnego czujnika ABS do tego auta. Kupowal ktos moze zamiennik jakis i działa mu to poprawnie ?