-
Artur 735
Witajcie, Artur z Rzeszowa, mam e32 735 z 90 roku, ponad 600 tys km. Miałem kilka różnych marek aut, ale gdy wsiadłem do mojej e32, pierwsze co mnie urzekło to jej 23 letni zapach. Od razu wiedziałem, że będzie moja. Taki zapach ma tylko 20 letnie bmw. Dałem za nią pół roku temu 3 tys zł, kumple do dziś mi zazdroszczą :) Kocham to auto. Pali od 16 litrów gazu, ale kto by się tym przejmował. Komfort jazdy i klimat tego wozu wszystko wynagradza.
-
Witamy na forum....:D
Ps. Jakieś fotki mile widziane...:p
-
-
witamy :) mi też pasuje ten zapach :) i jak będziesz chciał i tak go nie wyplenisz ;)!! i to jest piękne :) czekamy na fotki :)
-
Witamy. Mi akurat zapach mojej byłej e28 przeszkadzał strasznie,,, w upalne dni to było wszystko x10 ;)
-
-
Gdzieś czytałem że to jakieś kokosowe sprawy w fotelach i kanapie siedzą i to one za zapach odpowiadają. Bmw mają swój zapach tak samo Mieczysławy. Kupując kolejne nowsze lub starsze bmw, wsiadając do niego czujesz znajomy zapach i wiesz że musisz kupić to auto. To takie przywiązanie do marki za pomocą zmysłu powonienia.
-
-
-
Witam naprawdę coś w tym jest E32 naprawdę w środku pachną swoim zapachem ale w każdej jest bardzo podobny czy to masz welur czy skórę, u mnie np deska rozdzielcza ma mocny przyjemny zapach jak by dymu jak by skóry, bardzo mi się to podoba jak do niej wchodzę jak rześko i przyjemnie. Głupotą jest dla mnie stosowanie jakich kolwiek zapachów w E32, mercedes W124 potwierdzam ma zapach ale to już nie jest to.