-
Witam Wszystkich
Na początku chciałbym sie ze wszystkimi przywitać. Niestety nie posiadam jeszcze mojej własnej 7-ki, ale mam nadzieje ze to zmieni sie juz w najblizszy weekend. Planuję zakup e38 730d i mam wielką nadzieję że uda mi się zrealizować mój plan. tak że trzymajcie kciuki
;)
-
Witaj, pochwal się na jaką konkretnie sztukę polujesz :) Jakiś link czy coś? :)
-
Tak jak napisałem w poprzednim poście jest to e38 730d z 1999 roku. Niestety nie mogę na razie wstawić zdjęć bo planuję zakup od "znajomego" który nie umieszczał ogłoszenia na internecie z tąd też nie mogę podać linku, ale jak tylko uda mi się zakup na pewno zrobię i wrzucę jakieś fotki. :smile: Na chwilę obecną nie chciałbym zapeszać, ale wszystko jest na dobrej drodze. A co do tego autka to mogę napisać tyle że zostało sprowadzone kilka lat temu przez tą osobę od której kupuję i jest on jedynym właścicielem w polsce (a drugim w ogóle), autko ma oryginalny przebieg (+/- 250 000) i ogólnie jest bardzo zadbane. Oglądałem ją na szybko w sobotę, ale że była to sobota przedświąteczna to niestety nie miałem zbyt wiele czasu żeby się bardzo dokładnie przyglądać, zrobię to na pewno przed zakupem.
Trzymajcie kciuki (bo chyba sie zakochałem w 7-er :D )
-
Trzymamy kciuki. Jak pewne źródło i pewny egzemplarz to brać :)