-
Spocik wawa 21.09.08
-
Dziekuje wszystkim za przybycie i mila atmosfere jaka panowala, pomimo pogody ktora oczywiscie nie dopisala. Bylo nad wyraz sympatycznie.
Czesc z nas pojechala na jedzonko - bylo smacznie i przytulnie (pozdrawiam AdamBMW!!)
Dziekuje rowniez Casi123 za przybycie i tym ktorzy mieli kawalek wiecej drogi niz my - ot taka popoludniowa przejazdzka ;D
Milo bylo spotkac tych wszystkich ktorych znam i oczywiscie milo poznac nowe twarze!
Pozdrawiam i do nastepnego razu!!!
-
pieknie :)
dziekuje za pozdrowienia :D - cieszy mnie fakt opanowania TFL... :]
-
Własnie dotarlem do domku.. :) Przyłączam się do podziękowań i mam nadzieję, że zobaczymy sie następnym razem. Fajnie, że mimo pogody pojawiło się tyle aut. Miło bylo poznać i spotkać koleżanki i kolegów.
Anatol, fotorelacja w deche, jak zawsze! :)
Pozdrawiam,
Marcin
-
-
No i ja również dziękuję wszystkim za spotkanko. Mam nadzieję że następnym razem dłuższe, bo dziś częściowo się wyizolowałem z powodu ożywionej dyskusji z mackaroon'em ;D ;D
Do miłego!
-
Również dziękuję za spotkanko.
Do następnego
-
Pomimo niesprzyjającej pogody spot super udany
Do następnego
-
Dzięki panowie (i panie ;) )...Miejmy nadzieję, że następnym razem trafimy na bardziej sprzyjającą aurę... ;)
-
No podziekować i ja musze za miłe przyjęcie. Tak jak powiedział Anatol"przypadkiem" przejeżdżałem. Anatol - moja żonka mówi żeś o centymetr od mnie wyższy co jest dla mnie ogromną ujmą. tak więc wyspowiadaj się ze swojego wzrostu!!!!Mój to meter i 96centów.
Aha i Anatol miałes dobry pomysl z tymi identyfikatorami . :hihi: :hihi: :hihi: