Witajcie !
W moim aucie brakuje jedynie słuchawki telefonu - jeśli się nie mylę motorola.
Macie może fotki jaki dokładnie model wystepował? Chcialbym dokupić by był komplet.
Dzieki.
Wersja do druku
Witajcie !
W moim aucie brakuje jedynie słuchawki telefonu - jeśli się nie mylę motorola.
Macie może fotki jaki dokładnie model wystepował? Chcialbym dokupić by był komplet.
Dzieki.
http://i45.tinypic.com/ub2b.jpg
ja mam taki
A to dziwne ponieważ kiedyś w e46 2001 rok miąłem taki sam...
Hej podeślij mi foty na maila tego co Ci zostało po tym telefonie to może coś Ci pomogę. Napisz mi na PW.
Z góry sorry za OT, ale jest jedna rzecz która mnie bardzo zaciekawiła! Otóż kolego zagor71, powiedz mi czy ta półeczka przy skrzyni biegów jest oryginalna, czy też sam ją robiłeś? Bo z tego co widzę, to mamy ten sam rodzaj drewna, tylko z tą różnicą, że ja w tamtym miejscu mam "niby" skóro podobny plastki :D I się tak zastanawiałem, czy robili też w tym drewnie półki, bo jak do tej pory spotkałem się tylko z "wysokim połyskiem"
Pozdrawiam
To jest zwykła półka bez połysku taka jak reszta drzewa. Czasami przy zwykłym drzewie wychodziła półka z niby skórą więc zapewne masz taki zestaw u siebie.
Ahaś :) No właśnie takie coś posiadam i w sumie za bardzo jakoś mnie to nie urządza, bo jest to dość niepraktyczny element i jak już mnie teraz upewniliście, że coś takiego istnieje, to zacznę się za nią rozglądać :)