Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum.
Mianowicie jestem nowy i jestem na etapie poszukiwania bmw-u e32 750iL, obecnie nie posiadam jeszcze żadnego bmw-u.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Wersja do druku
Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum.
Mianowicie jestem nowy i jestem na etapie poszukiwania bmw-u e32 750iL, obecnie nie posiadam jeszcze żadnego bmw-u.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Cześć Rafał , pochwal się jak coś znajdziesz. Życzę owocnych poszukiwań choć nie będzie łatwo.
Mam jedno na oku, lalka to nie jest, ale nie chyba nie mam dostępu do allegro,ebay itp, aby napisać temat i może ktoś coś wie na ten temat tego auta.
Wiem, łatwo nie jest, 750IL bardzo mało.
witam,plan zacny,owocnych poszukiwań a jak znajdziesz pochwal się :)
Dzięki, dzięki na pewno będę robił co mógł aby znaleźć w miarę w miarę egzemplarz a później do stanu użytkowania go przywrócić :)
W I T A M :cool:
no plan masz ambitny - ale podzielam zdanie ze swojego doświadczenia że nie ma jak long :D
Hehe, dziękować, ale zobaczymy co z tego wyjdzie, czy nie będzie trzeba szukać innego egzemplarza niż 750-ątka.
Na tablicy.pl jest w okolicach lublina czarna e32 750. Cena około 5k. Zobacz, zadzwoń, zapytaj. Nie ma daleko, może się uda.
Właśnie w odpowiednim dziale napisałem temat właśnie na temat tej 750-ątki która jest w Lubartowie, a nóż coś ktoś wie, już rozmawiałem z właścicielem, czekam na jego odzew w sprawie ogarnięcia oględzin.