na co warto zwrócić uwagę przy zakupie ?
witam . I od razu mam do was prośbę o pomoc chce być szczęśliwym posiadaczem e38 znam się co nie co na bmw gdyż mam już trzy latka bmw i nie chce innej marki tylko że mam trójkę a tam mam mało miejsca (e30) dla czterech osób . Wiem że w trójce trzeba patrzeć na progi nadkola zwłaszcza przy rantach , klapę bagażnika, na szpary pomiędzy pokrywą silnika a przednimi błotnikami itp. i tu pytanie na co może chorować 7demka ??? znam się dość na mechanice swoje autko serwisuje sam . I dodam ze interesuje mnie tylko jednostka benzynowa jaki silnik byście polecili , w sumie też chciał bym skrzynie manualną . A jak to jest z tym zawieszeniem(czytałem na temat tego zawieszeni i większość mówi że jest nic niewarte ) i silnikiem v8 (czytałem że się odkręca smog ) i to już moje pytanie jak to jest z tym alternatorem chłodzonym cieczą . Już tyle się naczytałem o e38 i głównie były to informacje daj sobie spokój kup sobie piątkę ale mi się osobiście nie podoba , nie neguje modelu 5 po prostu nie trafia w mój gust