Witam.Potrzebuje informacji na temat dobrego zakładu remontującego głowice(spr.szczelności,planowanie)okolice Krakowa-Katowic.
Moja niestety padła :sad:
Wersja do druku
Witam.Potrzebuje informacji na temat dobrego zakładu remontującego głowice(spr.szczelności,planowanie)okolice Krakowa-Katowic.
Moja niestety padła :sad:
ja swoja robilem w poznaniu, daja gwarancje roczna itd, bez zarzutu
a jaki jest koszt-wiem zależy co do zrobienia i czy możesz podać jakiś namiar
pozdro :)
placilem chyba 200zl ale dokladnie nie pamietam, namiar poszukam, ale kolega z klubu ma do sprzedania taka glowice sprawna z dotartymi zaworami nowymi uszczelniaczami itd,mysle ze cenowo sie dogadacie
a kto ma tą głowice?
jak dobrze pamietam jego nick to wojtek1990 czy jakos tak ale na pewno wojtek (bolesławiec)kiedys sie oglaszal w dziale sprzedam ze ma czesci do e32
dzięki.
Jutro jade sprawdzić moją.wygląda że była niedawno robiona.Założona uszczelka erlig tylko wygląda że słabo dociągnieta i dlatego musze sprawdzić głowice
pozdro
Głowica zrobiona ,nowe uszczelki wszystko złożone niby cacy-przejechałem 80 km a tu k....
znowu ubywa płynu i co ciekawe woda w oleju i olej w wodzie tak naraz!Chuba blok albo krzywy albo pęknięty-miał ktoś lub słyszał o taki przypadku?
Mogli źle "zrobić" głowice. :razz:
Ktoś coś zepsuł jakby nie patrzec... wiem że w Katowicach-Mikołowie robią bardzo dobrze głowice, fak bo kasują sporo - ja pare lat temu płaciłem za 6 garów coś 450-600zł :(