Mam pytanie czy ktoś wymieniał logo na pokrywie przedziału silnika w BMW e 38, chodzi mi o sposób jego mocowania (naturalnie od spodu nie ma dostępu)czy jest ono po prostu naklejone na masce czy może przykręcane?
Wersja do druku
Mam pytanie czy ktoś wymieniał logo na pokrywie przedziału silnika w BMW e 38, chodzi mi o sposób jego mocowania (naturalnie od spodu nie ma dostępu)czy jest ono po prostu naklejone na masce czy może przykręcane?
Chodzi o emblemat w masce nad nerkami? Jest na wcisk.
szmatka coś tępego i podważasz szczegółowe opisy demontażu znajdziesz na allegro w ofertach z tymi emblematami
Niestety tanie emblematy z Allegro nie są tak dobrze dopasowane do maski jak oryginalne i trochę odstają. Nie polecam.
A co do demontażu to ja podważyłem dużym płaskim śrubokrętem
Dzięki panowie myślę że po demontażu nie będe musiał lakierować maski ( wydaje mi się że lakier jest jeszcze oryginalny - przekonam się wkrótce).
Oryginał jest lekko profilowany, podróbka marnie wygląda i właśnie odstaje kit jak nie wiem kiedyś kupiłem dla sprawdzenia ale stwierdziłem że wole stary z brakami farby niz to coś.
Większość ma za małą średnicę bolców mocujących i po zamontowaniu po prostu lata. Do tego zwykle niebieska część śmigiełka ma jaśniejszy odcień niż oryginał i kiepsko to wygląda. Czasem zdarzają się tańsze zamienniki dobrej jakości, ale nie liczył bym na to w wyrobach poniżej 50zł za szt. W forumowym sklepiku możesz kupić ori logo.