-
Witam wszystkich
Witam, Jestem Filip mam 16 lat.Niedawno kupilem uszkodzone BMW 750i z 1997 i w zwiazku z tym mam kilka pytan, a przy okazji rejestracji na forum dowiem sie ciekawych rzeczy o tym modelu.Do czasu zrobienia prawka mam nadzieje, ze samochod bedzie sprawny.Pozdrawiam
-
Cześć, powodzonak w naprawie :D
-
Siemanko, widzę kolejny młodzian z zamiłowaniem :D Składaj auto i zdawaj prawko ;) Może zrób b1 na razie, jakoś się wywiniesz od kontroli albo nie zauważą :cool:
-
Heh, niezły start :) Miło powitać kogoś w zbliżonym przedziale wiekowym. Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
-
W I T A M :D
jak ja miałem 16 lat to koleżanki zapraszałem na lody
a tu kolega 750 zakupił - no no no :D
GARTKI
-
Heh trzeba myslec przyszlosciowo.W wieku 18 lat nie dalbym rady zgromadzic kasy aby kupic taki samochod lub podobny, jezdzacy w dobrym stanie, a tak to z czasem zrobi sie wszystko tymbardziej, ze mam warunki do tego, a auto kosztowalo grosze patrzac na jego niski, udukumentowany przebieg.Poza tym, ze jest rozbity i zaniedbany to chyba wszystko jest w porzadku.
-
Mam takie pytanie, co sadzicie o zmianie koloru w takim BMW? Aktualnie jest zielona, ale i tak samochod kwalifikuje sie calosciowo do lakierowania wiec mozna byloby zmienic kolor oczywiscie wneki, komora silnika tez bylyby malowane.Co sadzicie o takim zabiegu? Bedzie potem problem z odsprzedaza takiego samochodu? Jesli np bylaby zmiana koloru np na czarny to nie byloby potrzeby wyciagania silnika, ale jak np na bialo to kiepsko by to wygladalo.Jak myslicie, dobry pomysl?
-
Dobry pomysł, miałem taki egzemplarz, malowany z granatowego na czarny i był git majonez :)
Rób foty, aby przy sprzedaży mieć dokumentację z malowania :)
-
-
Hej, no trochę roboty jest, ale powoli i do przodu :)