-
e32 Karol witam
Witam wszystkich, mam na imię Karol, posiadam bmw e32 i e34. Planuje zamianę tych aut na e38 v8. Kiedyś szukałem ciekawej e23 ale nie mogłem znaleźć żadnej zdrowej budy :( Z BMW kontakt mam już jakiś czas, nie tylko 7 mi się podoba :cool: mam słabość do e30, ogólnie lubię BMW z jeszcze okrągłymi światłami :p
-
Witam na forum :)
Jak lubisz okrągłe lampy to zostaw E32, E38 nie ucieknie :D
Zaprezentuj Nam swoje bawarki :p
-
dokładnie jak lubisz okragłe lampy to tylko e-38 po lifcie albo lepiej zostaw sobie e-32 bo szybko Ci wygląd e-38 obrzydnie :)) no i pokaż co tam masz :)
-
Witamy.Pokaż nam swoje autka ;)
-
W I T A M
Chwal sie fotkami
-
:cheer2:witam chwal sie fotkami:aparat: koledz z forum maja racje bedziesz puzniej patrzyl za każda e32 i wzychał:D
-
No tak ale miałem już e30 1.6, miałem e32 automat 3.5L z której zostało mi sporo części, obecnie mam e32 1989 3.5 manual i e34 1989 2.5 12V manual. Jak będę miał chwilę czasu to wstawię fotki. Myślę nad e38 bo pomimo tego że tak lubię okrągłe lampy to chce się przesiąść do czegoś nowszego spod znaku bmw, no i w końcu myślę że nadszedł czas na V8 :p e38 w ciekawej opcji i ładnym niespotykanym kolorze, no i oczywiście z motorem V8 chodzi mi już od dłuższego czasu po głowie. A co będzie czas pokaże. Gdyby ktoś był zainteresowany jakimiś częściami z tej e32 automat to służę uprzejmie, a może nawet znajdzie się kupiec na obecną e32 czy też e34. Pozdrawiam
-
witam :) nooo pochwal się :D
-
witam i pozdrawiam
wrzucaj foty