-
centralny zamek problem
jakiś czas temu przy otwartych tylnych drzwiach zamknęły się pozostałe drzwi, dziś przejechałem się parę km i przy wyłączonym silniku wszystkie drzwi się zamknęły po chwili otworzyły. Mam problem z wyładowującym się akumulatorem i podejrzewam centralny, ale mam też problem z brakiem prądu w zapalniczkach co też może być przyczyną awarii akumulatora. Jeśli chodzi o centralny zamek czy tylko bezpieczniki odp za jego działanie czy któryś z modułów też?
-
Oczywiscie modul komfortu ale musisz obadac czy nie masz przerwanych kabli w wiazce drzwi
-
podepnęsię pod temat ale u mnie jest troche inna sprawa.....
Zamykam auto z kluczyka.... zamykają się drzwi od kierowcy ale nie reaguje c zamek na pozostałych drzwiach więc chcę otworzyć kluczykiem drzwi kierowcy..... nie da się...... otwierają się tylko ręcznie od środka. co 2gi raz udaje się zamknąć auto normalnie (nie liczyłem tego ale generalnie można przyjąć że raz zamyka raz nie i tak na zmianę). jak zamknie centralnym to nie mam kłopotów z otwarciem. o co chodzi? dodam że kluczyk przekręca się bezproblemowo. zmieniałem kluczyk na drugi i jest to samo