Witam, tak jak wyżej w temacie, interesuje mnie czy 20" na polskie drogi to nie jest lekka przesada ? Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam, tak jak wyżej w temacie, interesuje mnie czy 20" na polskie drogi to nie jest lekka przesada ? Pozdrawiam
raczej nie. :] Jeżdżę już jakiś czas na takich i jest ok. Opony wymiarem z e65.
Pozdrawiam.
Myśle że nie. No chyba że jeździsz po mega dziurawych drogach. Przy 20" i oponach z E65 masz taki sam profil jak w 19" E38 ...np Sebek jeździ na takich 19" i chyba nie narzeka na komfort ;)
Ja na 20 już pare km zrobiłem. Jezdze na codzień poza prostowaniem jednej felgi (niestety przez wyrwe ...) nic z nimi nie robiłem (oczywiście przed każdą zmianią na okres letni wyważanie ) ....
I oczy dookoła głowy ;D ;D
20 cali na polskie drogi zycze powodzenia.....
A dziękuje dają rade ;DCytat:
Zamieszczone przez Sebol
oby jak najdluzej....Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Cytat:
Zamieszczone przez spinacz
jesli cos Ci tym pomoge to powiem,ze kupilem 19'' felgi ac schnitzer i mialem tam profil 35.
prawie zadnej nie mialem roznicy w komforcie,ale wachacz po 3tyg zmienialem..
wsadzilem profil 40 i uwarzam,ze troche pomoze :]
JESLI BEDZIESZ UWAZAL TO BEDZIESZ JEZDZIL KOMFORTOWO I NA PROSTYCH FELGACH Z CALYM ZAWIESZENIEM!!! :D
jesli masz pojecie o jezdzie i widzisz dziury w drodzea.a nie jedzisz na pale to bedziesz zadowolony z wygladu i z komfortu.
bo w przeciwnym wypadku daj sobie spokoj!
Czesc,Cytat:
Zamieszczone przez spinacz
no nie wiem, ja jezdze w Niemczech na 20". Bylem tak raz w Polsce i sadze, ze komfort sie na polskich drogach pogorszyl, ale moze sie myle.
musialbys wyprobowac ;)