-
wahacze z e34 do e32?
jak w temacie. Czy wahacze z e34 pasują do e32? pytam bo mam 2 nowe wahacze z e34 wg allegro pasuja wg katalogu sidem-a pasuje jeden (ten prostszy). Jak to jest tak naprawdę? Pytam bo będę robił przód jeżeli faktycznie pasuja z e34 to zakładam te co mam i dokupuje 2 nastepne jeżeli nie to musze dokupić 3. zakładam że ten jeden co sprawdziłem i w katalogu potwierdziło się że jest taki sam to faktycznie pasuje :)
-
kiedyś zakładałem, wachacze z E34 i były za krótkie, lepiej dobrze sprawdź.
-
jest tak jak sprawdziłeś, pasuje tylko ten prostszy.
jeżeli te które nie pasują są na zbyciu i jest to lemforder to chętnie odkupię dla kumpla do e34
-
nie ja brałem od znajomego który daje mi dożywotnią gwarancję na wahacz więc kupiłem kraft-a. znajomy w e46 śmiga 9 miesięcy na kraftach puki co cisza więc i ja zaryzykowałem ale nie zdazyłem założyć..... czyli trzeba nabyć 3 wahacze jednak :( przynajmniej dobrze że łączniki pasują :)
-
szkoda że w powitalnym twoim nikt tego nie napisał,tak czytałem i czytałem zdanie po zdaniu i nikt ze starych ci tego nie napisał,po x stronie miałem pisać że wuj z tego beje jak pasuje wd. realoem to powinno być
-
no jeden wahacz pasuje i łączniki też więc nie bardzo wiem o co chodzi?
-
popatrzyłem wg realoem to niby dolne pasują mają te same nr(chodzi o aluminiowe) a wiesz jak sie dolne wymienia??łączniki też pasuja zwracam honor,ale łączniki od astry są też podejdą i są tańsze i lepszej jakości(mają te same parametry:D:D:D:)
-
jeszcze nie wiem :D dowiem się w praniu domyślam się że nie jest to proste?
-
jak dolne to nie zbyt,czasochłonne itd.moja rada zrób to kompleksowo:podjedz na stacje niech ci wszystko posprawdzają i pożniej wyemianiej wszystko:)
-
nie musze.... ojciec mechanik załatwię przegląd (nie ma go od 2011r) i jade na podnośnik. jutro albo w sobotę wstawiam szybę przednią