-
Bydlak wita wszystkich:)
Witam wszystkich. Pochodze z Kalisza, obecnie mieszkam w nieczech ale czesto bywam w kraju.
Do tej pory jezdzilem Mercedesami a glownie W124 CE - mialem juz takie 3 auta - ostatnie 320CE 4 lata w moim posiadaniu.
Nosze sie z zamiarem zakupu wiekszego auta i moja uwage przykulo E38 i mam nadzieje ze znajde tutaj informacje ktore pozwola mi zakupic dobry egemplarz.
Obecnie na codzien uzytkuje BMW e46 330D (nie moje) ktore niestety juz raz zawiodlo ale nie zrazilem sie tym do tej marki
-
-
witam kolegę z byłego wspólnego województwa ;) szukaj dobrej maszyny i pochwal się jak już nabędziesz :D
-
Szukam raczej z silnikiem 4L i raczej w kolorze czarnym. Nie ukrywam ze napewno auto bedzie zasilane LPG ze wzgledu na ilosc km ktore pokonuje a licza sie oszczednosci w dziejszychych czasach - ale jak przegladam ogloszenia to raczej prawie wszystkie maja juz gaz. Skrzynia tylko automat. Ale nie mam zadnego pojecia na temat tych samochod bo cale zycie jezdzilem MB. Nie wiem ani na co patrzec podczas zakupu, co sie najczesciej psuje, czego unikac itd. Chcilaem kupic Mercedesa C140 albo W215 - jednak kupic dobra taka szute graniczy z cudem a ceny sa kosmiczne!
Mam nadzieje ze podpowiecie mi na co zwrocic uwage podczas zakupu i jaki model najlepiej wybrac - puki co siedze i czytam forum w poszukiwaniu informacji- ale trudno troche mi sie tutaj jeszcze odnalesc:)
-
Witamy. Wprawa do forum przyjdzie z czasem ;)
-
witam na forum i miłej lektury.
-
Niestety nie moge znalesc odpowiedzi na moje pytania odnosnie zakupu auta ( moze zle szukam ) wiec w zwiazku z tym czy moge je zadac tutaj aby uzykac odpowiedz? Albo najkierujcie mnie w jakim dziale lub w jakim temacie moge zadawac takie pytania odnosnie zakupu samochodu.
-
Witam na forum takie pytania raczej w dziale Seria E38 ale nie daje głowy uciąć najwyżej chłopaki przeniosą post a co do silnika jest ok. Ja jestem zadowolony.
-
powitac dobra decyzja popieram mialem kierys 5-ć gwiazd ale nie chwalac swego to mietek a beema to nie ma porownania dobry wybor powodzenia:confused:
-
Witam, szukaj wytrwale zadbanego egzemplarza inaczej szybko zrazisz się do marki