-
Kupno 740
Witam,
czaje sie zeby kupic e38 myslalem o 730D ale jakos jednak ciagnie mnie do V8 znalazlem na allegro moim zdaniem ciekawa oferte: http://otomoto.pl/bmw-740-naprawde-warta-C27316902.html co myslicie o tym egzemplarzu, Ile kosztuje zalozenie gazu do tego auta, jakie plusy i minusy ma ten silnik, czy jest ktos z okolic kto mogl by ją obejzec bo ja z torunia mam 400 KM i niechcial bym jechac taki kawal drogi zeby ogladac trupa?
-
Wydaje mi się że nie ten dział
Odnośnie auta:
Sam bym się czegoś dowiedział bo widziałem te ogłoszenie i też mam kawał drogi (okolice Torunia). Podobno jakiś "klient" miał dziś kupować to auto (takie info otrzymałem telefonicznie)
-
Wygląda ciekawie, manual, tv mała ale jest, wyposażenie nie powala ale nie jest to golas, silnik jeszcze bez vanosow. Wg mnie warta zainteresowania, z gazem, rejestracją i wymianą filtrów i płynów wyjdzie 20k.
-
Sam gaz i to jeszcze nie z najwyższej półki i już będzie 20k. Gazowanie v8 za 5 tysi mija się z celem i przysporzy tylko problemów.
-
kolego moim zdaniem to rozpad , z komisu sie nie kupuje auta....a juz napewno nie takiego , moim zdaniem cena adekwatna bedzie do stanu , na twoim miejscu poszukal bym cos prywatnego z jaka kolwiek historia.
-
mój kolega ma warsztat z gazem i zna się dobrze co jakie elementy powinny być do danego auta, mam już ponad 2 lata instalkę staga ,wtryski valteki,reduktory skorpion i kosztowało mnie 3300zł i autko do tej pory bezawaryjnie zrobiło 50tys a więc nie wiem czy mija się z celem,na gazie nie czuć spadku mocy,znajomy na tej instalce w e39 540 zrobił ok.100tys
-
Ja za Stag300 z wtryskami hana zapłaciłem 3500, i nie mam różnicy przy jeździe na benzynie i gazie, a komputer pokazuje realne spalanie przy jeździe na LPG, tak wiec moim zdaniem grunt to dobre wykonanie
-
Cena auta 13500 po opłatach, licząc tylko 2500 za opłaty, 1000 przywiezienie to zostaje 10tys w tym zarobek komisu/handlarza to dał za auto 2 tys euro?
Może nic nie było to wziął żeby nie jechać na pusto. Stąd też liczę że może jest ktoś bliżej co by zobaczył co to jest warte i ile trzeba zrobić jeszcze.