-
Obszycie środka skórą
Od ponad roku szukam dla siebie idealnego środka ( czarny, pełny komfort z wentylacją), nic nie znalazłem więc chyba zdecyduje sie na obszycie.
Kogo oprócz Java polecilibyście do obszycia środka? Cena jest istotna jednak najważniejsze to solidne wykonanie:)
-
Java jest przereklamowana, dobrze robią, ale lecą już na wyrobionej opinii i tylko ceny windują. Znajomy obszywał w firmie Carlex z Bielska Białej i muszę przyznać, że jakość pierwsza klasa.
-
http://www.carsdream.com
Z Wro masz blisko, a robią porządnie.
~ wysłane poprzez Tapatalk
-
Mnie ich zdjecia realizacji jakos nie przekonuja..
-
Ktoś tam już w tym Lubaniu robił tapicerkę? Zadzwonię w poniedziałek i pogadam. Zobaczę jakie ceny mają bo coś znalazłem ale bez wentylacji za 6 tyś z boczkami i podłokietnikami.
-
Co do Carlex'a to jest to klasa światowa.
~ wysłane poprzez Tapatalk
-
Roobs, czemu chcesz obszywać?? jest już tak zniszczona?? Daj fotki jak to wygląda i podaj przebieg auta.dzięki.pzdr
-
Źle nie wygląda, tył wciąż prawie jak nowy, przód odstaje od niego ...a przede wszystkim "marzyyyyy mi się czarny środek" .
To tak jak z żoną:p Fajna jest ale jak byłaby "nowsza" to...:D
PS
Przebieg ori to 280 tyś
-
www.sitzcar.pl - to mój kolega, widziałem jego robotę i jak dla mnie super - po koleżeński namówiłem go tez na zrobienie kanapy i foteli w domu .. Polecam - jak co to powołaj sie na Janka z myjni. Wiem niestety, że problem jest z terminami....