-
E65 745i
bardzo bym Was prosił o opinie na temat tego egzemplarza, albo może ktoś zna auto oglądał ??
może uda wam się po zdjęciach wywnioskować co nie co o aucie
wiem że samochód pojawiał się już kilka razy na Allegro
http://moto.allegro.pl/bmw-e65-745-2...893043771.html
-
No No , całkiem ładnie się prezentuje, szczególnie ostatnie foto. Czarnulka na całego !
-
Ładne auto. Na plus elektryka tylnej kanapy oraz logic7 zdecydowanie. O ile wszystko działa. Z przodu brak masażu ale jest on jak dla mnie kompletnie zbędny. Auto warte oglądnięcia jak dla mnie i dokladnego sprawdzania.
-
auto było juz wystawiane w czerwcu pamiętam bo wtedy zacząłem sie rozglądać za e65, cena pozostałą bez zmian, bardzo dużo wyświetleń a auto się nie sprzedało. Pisałem nawet maila odnośnie stanu typowych bolączek e65 a sprzedający nawet nic nie odpisał. Jak ktoś ma blisko to warto się jej oblukać bo jest ładna szczególnie na tych 22" :)
-
Na mnie jako na zwolenniku chromu ten egzemplarz nie robi kompletnie wrażenia :dirol:
na plus kanapa w prądzie w tyle ,grzana kiera, wentylacja siedzeń no i 22cale fele ( choć w normalnej wersji były by mega) a tak są tylko 22
Tak jak napisał Dealer25 - jak ktoś ma blisko i lubi czarnuchy to warto
-
jutro mam zamiar zadzwonić do właściciela tego 745i, jeżeli przez telefon będzie w miarę wszystko ok to w niedziele chce pojechać obejrzeć auto
to może zabrzmieć trochę śmiesznie... ale znam się na e65 bardzo ogólnikowo a nie mam żadnego super eksperta który by ze mną pojechał ani nie mam
komputera żeby zabrać ze sobą, czy w takim wypadku jest sens w ogóle jechania po taki samochód ??
dziwi mnie jeszcze jedna rzecz ze chyba jak na takie wyposażenie to cena nie jest zła i dla czego to auto się nie sprzedało,
nie szukam ideału ale nie chciał bym też kupić jakiegoś szrotu...
miałbym prośbę, czy mogli byście mi doradzić na co zwrócić uwagę i jakie najczęstsze są bolączki takiej serii 7
-
Ogólnie ciężko bez kompa stwierdzić co tam siedzi.. Można bez ale to mała loteria.Wszystkie bolączki są już na forum opisane od A-Z .Podpowiem tylko rura i uszczelniacze-reszta zależy jak trafisz.
-
Jedna z ładniejszych e65 ,super shadow :cool:
-
Jakub o rurce i uszczelniaczach to ja wiem, spróbuję przez telefon się już dowiedzieć czy coś w tym temacie było robione
Elvis właśnie kusi mnie silnik, kolor, shadow line i wyposażenie tylko oby to nie było zgubne i się nie okazały jakieś kwiatki...
-
Za ten rocznik cena nie jest najniższa :dirol: