-
Do³o¿enie pod³okietnika
Widzia³em na necie zdjêcia Sportsitze'ów z pod³okietnikami i tutaj moje pytanie.
Czy robi³ kto¶ tak± dok³adkê? Czy jest to w ogóle do zrobienia jak fotele fabrycznie s± bez? Jak to wygl±da od strony technicznej, co oprócz pod³okietników trzeba by jeszcze zakupiæ?
Przyda³yby siê bo ile¿ mo¿na siê na lewym ramieniu opieraæ ;)
-
£ukasz który przyjecha³ E34 na sznyclach w sandomierzu robi³ taki zabieg.Jak chcesz to wy¶lê Ci jego gg, on by Ci to dobrze wyja¶ni³.
-
sportsitze nie maj± byæ dziadowsko wygodne i nie s³u¿± do opiera tylko do zapier****ania :p
heh!
a tak powa¿nie to potrzebujesz taki sam komplet "pod³okietnika", jak do zwyk³ych foteli
http://static.bmwfans.info/images/epc/NzA4N19w.png
pzdr!
-
Nie wiem jak jest fotelach sportowych (sportsitze),ale w zwyk³ych s± otwory monta¿owe w stela¿u,trzeba tylko zdj±æ tylne panele foteli i zrobiæ otwory po bokach.
-
Kurcze a ja nawet nie mialem pojêcia,¿e sportsitzach nie ma pod³okietników...jak to siê cz³owiek uczy ca³e zycie...moim zdaniem dobry pomys³ z do³o¿eniem bo oprzeæ siê jest czasem potrzeba :D.Pozdrawiam.
-
Panie szanowny, co prawda w e34, ale pod TYM linkiem ca³kiem przyjemna foto-relacja z tego zabiegu.
-
Dziêki Yaz, o to mi w³a¶nie chodzi³o :)
-
Dok³ada³em pod³okietniki do sportów w poprzedniej 735.. plug and play.. Otwory montarzowe s±.. Nawet podparcie lêd¼wi plug and play..