-
Rejestrator samochodowy
Witam.
Od jakiegoś czasu chcę kupić takową zabawkę i ta chęć jest coraz większa i mocniejsza z każdym dniem.
Pytanie jaki?
To co jest na Allegro to średnio mnie zadawala, większość to tanie chińskie rejestratory, które udają drogie :)
Zależy mi na czystym i szczerym obrazie Full HD i bardzo wysokiej jakości audio aby nagrywał co smerfy wymyślają nawet gdy są kawałek od auta (oczywiście szyby otwarte) no i całkiem istotna sprawa, to, że ma być dobrze to nie znaczy, że ma kosztować 1000 PLNów
Może ktoś zakupił fajny gadżet w fajnej cenie.
-
też się zastanawiam właśnie nad czymś takim....a może połączonym z kamerką cofania?podobno też są takie
-
Są z podwójną kamerą ale wątpię aby to się spisało w 7er ze względu na długość auta.
Chciałem taką z dwoma kamerami założyć jakoś na środku podsufitki tam gdzie wystaje ta część z czujnikami ruchu.
-
Moj brat kupil niedawno malutka kamere Canona.nagrywa w HD .dzwiek tez super i mial w zestawie przyssawke na szybe. Nie wiem jaki to model itd ale wiem ze zaplacil za nowa cos okolo 500 pln. Postaram sie dowiedziec co to za model itd. Moze cos takiego by Cie zadowolilo...
-
Ratownik ma zamontowane może coś podpowie, ja też myślę nad tym ustrojstwem jak ostatnio jakiś debil wyjechał mojej żonie i uciekł
-
Tez kupil bym dla zony , masakra co sie na drogach dzieje . Ostatnio moja zone koles zepchna na pobocze a tam masa wody , wpadla w poslizg i ja obrucilo na autostradzie . Ten co jechal za nia ledwo co wychamowal . A koles co ja zepchna sobie spokojnie pojechal dalej .
-
Nie jestem miłośnikiem takich gadgetów, ale coś mi się wydaję, że powoli się staną coraz bardziej powszechne właśnie ze względu na przypadki jakie wyżej opisaliście. Sam miałem nie dawno taką przygodę i musiałem na własną rękę szukać gagatka co mi auto porysował i się oddalił, bo przecież na naszych policmajstrów nie ma co liczyć.
-
Dzieje się dzieje... to, że wydać będzie trzeba ok 500zł to rozumiem, że kosztować musi byle byłby to sprzęt godny swoich pieniędzy!
Canon to raczej dobra marka, chętnie sprawdzę jaki to wygląda.