http://allegro.pl/show_item.php?item=2803878584 jakieś wrażenia,skojarzenia?warto to naprawiać?
Wersja do druku
http://allegro.pl/show_item.php?item=2803878584 jakieś wrażenia,skojarzenia?warto to naprawiać?
Dla mnie tykająca bomba ;)
Odpuściłbym. Auto w tym wieku , które stoi 3 lata, zacznie się sypać jak zaczniesz nim intensywnie jeździć
Ale jako dawca za taką cenę? Moim zdaniem by się nadało :) A jeżeli chciałbyś ratować, to najlepiej jakby Ci powiedział co jak i gdzie jest zepsute. Zrób sobie szybką wycenę kosztu napraw i będziesz miał czarne na białym czy brać.
To auto juz troche wisi wczesniej była licytacja
Dobre wypo i long w cenie E32, Dołożyć napewno trzeba ale napewno nie więcej niż do jakiego kolwiek E32 za tą kase
Nie tak do końca...moim pierwszym samochodem w Norwegii był MB 300TE z 1988 roku...zanim kupiłem to auto to stało ono 7 lat w garażu nie używane...uszkodzona uszczelka pod głowicą...Gość wymienił uszczelkę i auto znalazło się w moim posiadaniu za jedyne 19 tyś koron...po dwóch latach odsprzedałem 22 letnie auto za 27 tyś koron...autko sprawowało się rewelacyjnie.Pozdrawiam.
Różnica niebo a ziemia - kilkuletni postój w garażu, a chociaż roczny postój na polu.
Nie ma żadnej linii porównawczej - ŻADNEJ, elementem wspólnym może być brak prądu i powietrza w kołach. Tyle, więcej podobieństw nie ma.
No to inny przykład...mój Brat odkupił od Urzedu Celnego W140 S500,które stało 3 lata na parkingu...auto nie było odpalane ponieważ było po wypadku i niemożliwe było odpalenie silnika...też były watpliwości czy aby napewno wszystko będzie OK...uwierzcie mi,że było...i to jak najbardziej.A jesli w przypadku tej BMW można odpalić silnik a nawet przejechać się autem to już wogóle żaden problem moim zdaniem...tym bardziej,że to 750 i za takie pieniądze.A Ty sz4l0ny już nie przesadzaj.Pozdrawiam.
I ja się wypowiem w tym temacie ponieważ i ja zakupiłem poczciwe e32 które przestało 3 lata w garażu i od zakupu praktycznie nic w zawieszeniu nie ruszyłem a przejechałem już trochę po naszych polskich ścieżkach które wiadome jakie są :D wiadomo ja planuję w najbliższym czasie wymianę całego zawieszenia na nowe ale to tylko z powodu tego że czuję taką potrzebę :D
Evanku nie przesadzaj :) auto które nie miało w znaczącym stopniu do czynienia z warunkami atmosferycznymi i które stało trochę nie używane wcale nie musi byc przekreślone z powodu przestoju takie moje skromne zdanie :D i wzięte z autopsji bo jak narazie moja e32 ma się bardzo dobrze :D a tak naprawdę nic poważniejszego przy niej nie robiłem :)
Ogólnie sprawdził bym tą e38 myślę że będzie ok chyba że boli ją V12 :/