-
Fotele sport-size do e32
Chciałbym w swojej e32 zamontować fotele sport size, jasna skóra. Jak wiadomo dość rzadko można taki zestaw spotkać. Tu propozycja:
http://allegro.pl/bmw-e32-fotele-kan...777139849.html
Jak widać skóra nie jest w jakimś wykwintnym stanie, więc moje pytanie: czy jest sens z tym iść do tapicera? Jeżeli tak, ile bym musiał utargować żeby mi się opłacało?
-
za wszystko pewnie weźmie z 3 kafle nie mniej...
-
Stan nie jest najlepszym ale samo mycie i nawilzenie juz wiele powinno pomoc. A obszywanie skórą jest drogie i nie wygląda to dobrze. A dobre obszycie i dobrą skórą jest już koszmarnie drogie, ale za to wygląda rewelacyjnie. Tak jak pisze tomek same fotele obszyc to kolo 3 tysi ale efekt powinien byc conajmniej powalający :P
-
Ostatnio kumpel obszywał takie fotele w zaprzyjaźnionej firmie która robotę robi perfekcyjnie. Za przednie siedzenia zapłacił 1600zł czyli jeden łatwo policzyć wychodzi 800zł. Po drugie po przeczytaniu opisu z tym gościem nie chciał bym nawet ubić muchy w kiblu nie wspominając o jakieś transakcji.
O stanie tych foteli nawet się nie wypowiem bo nie ma to kompletnie sensu... Ja bym nie chciał ich za darmo