-
karol wita wszystkich :D
Witam wszystkich od tygodnia jestem posiadaczem e38 730d rocznik 2001 :) autko kupilem dwa km od czeskiej granicy(dolnyslask) dodam ze jestem z koszalina. Wczesniej bylem posiadaczem e36 ktora wpominam bardzo dobrze lecz postanowilem przejsc na wygode :D . Niedlugo wrzuce fotki mojej niuni oraz spis wyposazenia po nr vin. W autku czeka mnie wymiana zawieszenia z przodu na forum poszukam polecanych przez was firm ktore produkuja zawieszenie chyba ze moze tu juz mi ktos pomoze z wyborem ;) . Czeka mnie jeszcze troche pracy przy niej ale nie zaluje gdyz kocham BMW :D .Mam nadzieje ze wyciagne z forum duzo wiedzy jak rowniez ja jak bede potrafil to pomoge.Pozdrawiam wszystkich :)
witam zdjecie wykonane na szybko :D wkrotce zamieszcze wiecej :) naprzeciwko trojeczka kolegi :)
http://img51.imageshack.us/img51/8397/58127089.jpg
-
witam na forum:D:D
jedna i druga ładna ,ale jednak bardziej mnie się podoba ta większa:p:p
pozdr
-
SIEMANKO
piękna 7er :D
co do zawieszenia (wahacze) to polecam Lemforder lub Febi :cool:
-
do mojej poprzedniej niuni(e36) wkladalem tylko lemfordery wiec i chyba podobnie zrobie teraz :)
-
Cześć,
dopiero przyuważyłem, że z Koszałkowa ktoś przybył. Pozdrawiam nadmorsko i miłego użytkowania życzę.
ps. nie kibicuję Czarnym ;-)
-
witam witam :D i spoko nie jestem jakimś wielkim kibolem :D
-
JAk dobrze pójdzie, to w Koszałkowie założę jeszcze jedną sekcję. Więc spoty mile widziane.
-
to czekam na jakąs datę z chęcią wpadnę :)
-
Witamy. Fajnie wyglądają na równych felach ;)
-