Panowie !
Szybkie pytanie.
Dużo z tym jest rzeźby? Jako to koszt i czy warto?
Auto ma małą navi(naprawdę rzadki widok :D)aż trąci biedą.
Pozdr
Wersja do druku
Panowie !
Szybkie pytanie.
Dużo z tym jest rzeźby? Jako to koszt i czy warto?
Auto ma małą navi(naprawdę rzadki widok :D)aż trąci biedą.
Pozdr
...a to wychodziły 7-mki z business ?
W katalogu jest tylko system nawigacji Professional. Buisness był w niższych modelach BMW.
Był na pewno sam oglądałem takie auto.
No chyba że to Navi Profesional z małym ekranem.
Byłem zainteresowany tym samochodem http://otomoto.pl/bmw-735-735i-salon...C25865987.html
Byłem bo:
Niby 1 wł. ( ustaliłem ,ze dwóch)
Niby ori przebieg (ostatni wpis w 2005 r. 35 tyś) - zadzwoniłem do sprzedającego z pytaniem gdzie było serwisowane (czasami tak bywa ,ze nie test zespolona stara baza z serwisu z bazą BMW, stwierdził ,ze u Smorawińskiego- tam nic nie wiedzą o tym, info przez telefon)
Ori lakier poza maską i drzwiami - według sprzedającego skoro podstawowe rzeczy się nie zgadzały to pewnie i to.
Ale do rzeczy - auto z vinu nie ma informacji o navi , troche mnie to dzivi no chyba ,ze to był standard. W e60 np. były auta bez navi i to z 2004 rok wiec pewnie i 7er się znajdzie.
Sprzedający twierdzi ,ze jest navi.
WBAGL41042DL92050
Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) ABGASNORM EU3 Redukcja spalin EU 3 ELEKTRONISCHE DAEMPFER CONTROL(EDC) EDC DYNAMIC DRIVE Dynamic Drive ALARMANLAGE Instalacja alarmowa AUTOMATISCHE HECKKLAPPENBETAETIGUNG Autom. uruchamianie tylnej klapy SOFT-CLOSE-AUTOMATIK FUER TUEREN Autom. miękkiego zam. drzwi GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE Szyba przednia ziel. z klinem ziel. WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego RAUCHERPAKET Pakiet dla palących GETRAENKEHALTER Uchwyt do napojów SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera SITZHEIZUNG FUER FONDSITZE Podgrzewanie fotela tylne SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC) REGENSENSOR Czujnik deszczu XENON-LICHT Światło ksenonowe WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe AENDERUNG CODIERDATENSATZ Zestaw danych bez EOBD SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki KODIERUNG WARTUNGSINTERVALL Kodowanie częstotliwości przeglądów MODELLJAHRESCODE Kod dla roku modelu w numerze FG 
Wyposażenie seryjne 
Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) STEPTRONIC Steptronic SERVOTRONIC Wspomaganie układu kier. Servotronic LENKSAEULENVERSTELLUNG ELEKTRISCH Kolumna kierownicza regul. elektrycznie SEITENAIRBAG FUER FONDPASSAGIERE Poduszka bocz. pasaż. na tyln. siedz. KILOMETERTACHO Licznik kilometrów CD-LAUFWERK Odtwarzacz CD SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki 
W e65 nawigacja nie była standardem także.
Bezi - masz rację. Faktycznie był monitor duży i mały, dopiero teraz się dowiedziałem..
też nie wiedziałem ...