-
sterowanie fotelem
dziwna sprawa. wczoraj moglem normalnie sterowac elektryka w fotelu.. ustawienia pamieci tez dzialaly. a dzis cisza;)) drugi fotel dziala normalnie..
mam nadzieje ze to jakas pierdola typu bezpiecznik.. nakierujecie na niego prosze:))
chyba ze ktos ma inne pomysly co moze byc nie tak:)
ps. czytajac poprzednie watki poszedlem do auto i walczylem dalej;PP
z legendy bezpiecznikow nie odszyfrowalem, ktory to ktory.. chociaz sa tam opisane:) moze ktos mi podpowie jak sie na to patrzy? w "legendzie" sa 2 slupki opisane.. a bezpiecznikow sa 3 slupki :)
wtyczke z przodu fotela sprawdzalem. czy sprawdzaac jeszcze jakas? chociaz zadnej nie zauwazylem oprocz tej z przodu
-
nie chciałem zakładac nowego tematu. Co ta za okrągły przycisk:
http://img57.imageshack.us/my.php?image=dsc00780ix5.jpg
-
Ten po lewej to samoróbka podgrzewania, a ten po prawej to pompowanie pleców ...
-
czyli pewnie fotel byl z anglika i wmontowany do uropy ;d
-
Nie kiedyś koleś robił na jakieś stronce całe fotorelacje z naprawy skóry i dokładania podgrzewania przód tył ;)
-
nie no to zescie mi pomogli ;-) nie ma co;P a pelno komentarzy:)
-
Hmmm mi się tak też kiedyś stało....miałem słaby akumulator i nie działał fotel :/ Ale na drugi dzień wszystko wróciło do normy
-
eh no mi juz pare dni nie dziala. aku watpie zeby byl slaby.. zreszta drugi fotel dziala:(
PS. [edytuje dla osob, ktore moze kiedys beda mialy podobny problem]
odlaczylem aku.. zrobilem tzw. reseta ( lacznie ze zlaczeniem + i - ) i problem znikl :)
dziwne.. ale fotel dziala :) wiec zaczynajcie od tego w takich sytuacjach:D