-
E32 Wierzbica
http://allegro.pl/bmw-735-i2578231149.html co możecie powiedzieć o tym autku? Ktoś kojarzy? Z opisu wynika że trochę do doinwestowania a czegoś takiego w sumie poszukuje. Ile może spalić gazu M30B35? Przy normalnej, rozsądnej jeździe. Z zewnątrz wygląda spoko. Ale troche daleko, żeby przejechać się tylko obejrzeć.
-
Kolego samochód kojarzę, gdzieś po Radomiu pomykał. Ogólnie trzeba nanieść poprawkę na zdjęcia bo koleś napisał że stoi dłuższy czas i wymaga polerki...W tym rejonie bmw nie mają łatwego życia (tak dla przykładu) http://www.youtube.com/watch?v=8mWQZA966FM więc nie spodziewaj się rewelki. Jeśli chcesz mogę dla Ciebie oblookać ten egzemplarz ale dopiero w weekend jak odbiorę swoją babcię od lakiernika....cóż deliberować, może być różnie - wnioskując po dokonanych w tym egzemplarzu modyfikacjach
-
Tzn które szczególnie zmiany, nie jestem aż tak oblatany w e32...
-
Po przeczytaniu tych dwóch zdań odpuściłbym sobie to auto: "Auto posiada maskę z szeroką nerką od modelu 750, szperę z wersji Long, alufelgi 18' opony z tyłu 275/40, dwie przednie już poszły spać bo laski tak się nią jarały, że aż sikały po oponach więc sparciały." albo "Ogólnie lans bans i gangsterka pełną gębą."
-
Ogłoszenie już nieaktualne... Poza tym za 2500 nie ma czego oczekiwać. A z tą uszczelką to pewnie kit, bo zazwyczaj pęka głowica. Taka uroda M30 w rękach młodocianych upalaczy.
-
Te które można zauważyć na fotach, nie oglądając auta na żywo, np.reflektory w zderzaku przód siakieś inne, wydech,ciemne szyby...nie wnoszą nic konkretnie o właścicielu ale np. już opis: 735 plus gaz,manual w połączeniu ze szperą,szeroki kapeć i walnięta uszczelka pod głowicą powinny dać ci do myślenia jako potencjalnemu kupcowi.No i podkładka pod blachy MPWR....Być może się mylę i moje spostrzeżenia zostaną wyśmiane i być może tą uszczelkę wywiało ze zmęczenia materiału- po prostu musiałbym z gościem pogadać i obejrzeć-ale jak napisałem trzeba być ostrożnym bo bawarki dostają po garach w tych stronach dość mocno
-
Poprosiłem jeszcze o fotki ze środka, głowica jeszcze nie zrobiona, polerka nie skończona. Ma jeszcze napisać co więcej do zrobienia. Dzięki za info, fakt, może i coś tam jej się dostało w życiu, jak niestety większości starszych BMW... 75% E30/32/34 dostępnych na polskim rynku przeszło przez ręce jakiegoś katownika...
-
"Ogólnie lans bans i gangsterka pełną gębą.
Brak OC oraz przeglądu."
cos slabo gangsterka idzie skoro na przeglad nawet nie ma
-
..niestety racja...mimo to życzę powodzenia w szukaniu Bmw.Popatrz bardziej na zachód,większe szanse i szacunek do marki
-
taaa... ale e32 się nie bardzo już opłaca ściągać... tanie w zakupie nie są tam, do tego dochodzi podatek który przy takich silnikach mały nie wyjdzie + koszty rejestracji... Jak ściągać e32 z niemiec, to pewnie już takie w ekstra stanie za dużo $