-
E65 bez ringow...
witam. ogladajac swoje bmw bylem pewny ze ringi ktore sa w lampach, sa po to by swiecic... okazuje sie jednak ze sa tam chyba tylko dla picu :/ w lampie jest otwor i wcisnieta zwykla zarowka ktora odbija sie w lustrze i tyle, czyli standardowa postojowka :( czy ktos probowal przerobic lampe aby "uaktywnic" te ringi? probowalem znalesc jakis temat w tej sprawie, to wszystkie zajmowaly sie wymiana zoltych zarowek na biale :/
jezeli byl juz taki temat to poprosze o jakis link.
pozdrawiam
-
-
ale jak dla picu?
http://7er.pl/showthread.php/24974-W...2a-postojowego obejrzyj zdjęcia z tego tematu które wstawiałem. świeci ci się tak jak u mnie? jesli tak to wszytko jest jak trzeba.
-
No wlasnie nie. u mnie ringi w ogole nie swieca, jest wstawiona mala zaroweczka w lampie od dlugich swiatel. a do ringow jak by w ogole nie bylo instalacji, a w lampie w miejscu gdzie powinna byc zarowka od ringow jest poprostu zaslepione fabrycznie. wiem mniej wiecej o co chodzi z tymi ringami, bo mialem w e39, a tutaj nic takiego nie ma, zwykle postojowki jak w polonezie :P
-
-
-
W takim golasie nie świecą ringi.
-
Haha.. Powaznie..? Chyba nie zrozumiales mojego pytania. Chodzi mi o to czy da sie zrobc zeby swiecily, a nie stwierdzenie jakie ze nie swieca, bo to juz wiem! Poprosze o jakies konstruktywne wypowiedzi.
-
YYYY - ja czegoś nie rozumiem - masz e65 bez instalacji pod ringi tak? i zamiast podpieca pod ringi masz włozona zarówke do lampy tak?
i tyś takie auto kupił? i nie zauważyłes że nie świeca ci ringi?
że xenonu nie miały to wiedziałem, ale że nie mają ringów? toż to tak jak by bmw nie miało nerek na masce albo znaku śmigła.
Nie pozostaje ci nic innego jak :
- montaż instalacji pod ringi - a ringi w lampach masz wogóle? i doprowadzenie tego do stanu prawidłowego
- zakup całych ori lamp i wymiana na prawidłowe
przecież takim autem wstyd jeżdzić :D
-
Bez kitu E65 bez ringów to tak jak Siara bez Wąskiego ;) niby ok ale jednak nie to :)