-
mini spot pod Bremen 06.07.08
-
Sympatycznie.
Ale Krzysiu jak na shadowa to masz za dużo chromu na masce.....wiesz o co mi chodzi ;D
-
hahahaha... nie namowisz mnie :P
zastanawiam sie czy na tyl nie dam sprezyn -50mm...teraz mam -35mm.. :/ tak jak ma wiku...co sadzicie..
-
ee raczej nie. Chyba że opuścisz jeszcze bardziej przód. Teraz masz fajnie bo jest klin. Jak opuścisz tylko tył to będzie wyglądać jakbyś woził swojego dłużnika w worku w bagażniku ;)
-
tylko ze ja juz przod mam nisko.. 50mm.. i nizej nie chce..
wiku ma 60/50... i to chyba ma sens..w moim przypadku byloby 50/50 ale przod zawsze jest nizej..jak mialem 35/35 to tez byl klin... zreszta nie chce mi sie..mase tam roboty z wyjmowaniem.. :razz:
-
Zainwestuj w coś innego lepiej.
Ja np za tydzień zakładam 4 tarcze wiercone zimmermana i nowe klocki ale jeszcze nie wiem jakie wybiore. Zrobie fotki jak już będą na autku. Koszt to jakieś 1300 z klockami
Duża felga i ładne tarcze to efekt gwarantowany ;D
-
tarcze leza i czekaja :D
... co do inwestycji to nie bede sie rozpisywal ... powiem tylko ze fotele mnie wyjda okolo plus/minus...5tys zl... :shock:
dziekuje.. 8/
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez EVAN
Same przody??????
nie nie.. :what:
przd i tyl.. ;) ale bedzie tak ze ... ach sami zobaczycie..;) no i przyciskow na konsoli mi przybedzie.. :cool: wreszcie bede mial lepsza wersje ;D
-
Kurde to czekam. Mi się marzy beżowa skóra z obszyciem kontur zielonym-pod kolor auta no i oczywiście sportowe foteliki :D