-
Relacja ze zlotu BMW Jasło
-
Gratuluję spotkania utarłes nosa prześmiewcom :cool:
E36 z tym drzwiami jest super :) i żeńska częśc spotkania tez ciekawa :)(
-
Hmmm...no fajnie to wygląda...szkoda, że mnie tam nie było, bo mam blisko (70km), ale niestety moja beti zastrajkowała i muszę ją troszkę podratować...:D
Gratuluję udanego Zlotu...:smile:
-
moloko5 jeszcze będą okazje by się spotkać ps.w Chotowej już miałem plany podmienić lampe od siebie do ciebie bo brak mi jedej bez uśmiechu:)hehehe
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kal!ber
oloko5 jeszcze będą okazje by się spotkać ps.w Chotowej już miałem plany podmienić lampe od siebie do ciebie bo brak mi jedej bez uśmiechuhehehe
Heh...osz Ty...a ja tam miałem autko otwarte...kurcze...a może jeszcze coś innego bym stracił...no nie pomyślałem...hehe....:p
Na szczęście widać ludzie szanują "zabytek" choć jeszcze blaszek jej brakuje...:cool:
-
no tak tylko je pilnowałeś jak tam byłem chwile:)
-
kali!ber jeśli zaliczyć jako spot to powiem ,że mega super i wielkie gratulacje za taką liczebność .
Co do Zlotu to mała sugestia do przyszłego roku .Znajdźcie duży plac ,miejsce na parkujące bunie i miejsce na różnego rodzaju konkurscy czy tez jakieś pokazy umiejętności kierowcy itp .Zapewnijcie również catering oraz przydałaby się muza ;) Życzę powodzenia .
-
sa już plany i na to:) pierw trzeba było przełamać pierwsze lody hehe i się troszkę zapoznać:) ps. muzyka była katering też taki biesiadny przy grilu:)
-
kal!ber polecam zobaczyć relację Zlotu Mani ,Podbeskidzia ,Bmw Team Ślask akurat te znam ;).Pisałam cos w tym stylu ale nie koniecznie to samo ;) Zawsze można zorganizować coś nowego a może nawet lepsiejsiego :D
-
popatrze pomału się uczymy organizacji :) na wspólne zdjęcie znam fajny parking hehe