-
Siema nowe foty po zmianie tapicerki
-
Napewno nie będzie takiego zapachu jak w prawdziwej skórze BMW, jak dla mnie tylko ori :) ale to jest tylko moje zdanie ;)
-
siedzenia fajne,ale mogłeś zostać przy drewienku.Te białe listwy no i ta kierownica...hmmm jak dla mnie,to odpada.
Ale to ma się tobie podobać ;)
-
Dzieki za opinie ,powiem ze pachnie skora czuc ten zapach .
-
Witam,
moim zdaniem stylizacja wnetrza podchodzi pod e38 TEDEgo
http://s1.blomedia.pl/autokult.pl/im.../07/BMW-5.jpeg
Najwazniejsze ze ty jestes zadowolony, ja preferowalbym jednak oryginal lub obszycie na wzor oryginalu bez zadnych "freestyle´ow" artysty tapicera.
Jezeli juz bardzo chciales logo BMW to wyciskane wzory lub wypalane laserem wygladaly by lepiej niz wyszyte ...
-
Ja tak jak poprzednicy, fotele i kanapa nawet fajne, reszta mocno przekombinowana, a gładkie boczki odpadają zupełnie.
-
Zupelnie nie rozumiem tej modyfikacji ... Nawet jak to bylo robione "po kosztach" to dlaczego manual :faint:
Wedlug mnie fatalnie dobrane kolory. Robota wykonana super, ladne przyszycia, wydaja sie byc rowne i proporcjonalne...
-
-
fotele bajecznie wykonane, szara skora bardzo mi sie podoba. wszystko psuja te biale drewienka i biale wstawki w podlokietnikach, kierownicy i drzwiach. no naprawde te biale to jak z d. wziente, sprawia wrazenie takiego skladaka z kawalkow, bez ladu. jakby to ogarnac kolorystycznie to rzucaloby na kolana!
-
Dzieki za komentarze ,fajna sprawa. Drzewo i skora nie sa biale to jest jasny siwy na zdjeciu rzeczywiscie mozna sie pomylic. pozdro mnie sie wydaje ze jest gucio ,wkoncu to moja schizofrenia.